Kameraman bir şey demedi of ya kahretmesin
twiiterdeki grupta mesajını gösterdiler canıım benim bizde öyle duyduk diyo mesajında
Kameraman bir şey demedi of ya kahretmesin
Mission Completed
Bunun bedelini ödeyeceksin melun bir Sabah @Çiğdem- in diger Sabah @destere nin 3. Gun de @Yigitt in yataginda uyanican kendini kirlenmis ve kirletilmis hissedicen
Bunun bedelini ödeyeceksin melun bir Sabah @Çiğdem- in diger Sabah @destere nin 3. Gun de @Yigitt in yataginda uyanican kendini kirlenmis ve kirletilmis hissedicen
@Aserat ile @S.G.A.T. Boyle carpik iliskiler dolu haberlere konu olucaniz
Ekli dosyayı görüntüle 58669
@Maskeli Fedai Sana da Ufak bir hatirlatma
Iyyy @mrt-06 gelse de @OzaN Dan kurtulsak Adam olmamis atmaya geliyor anca.ss neyse listedeki digerleri de siranizi bekleyin@Billy Kane sigmamissin resmen az zayifla.sdEkli dosyayı görüntüle 58670
Bu kaknemler Kim bni sinir etmek KimSinirlendin mi?
Nayır.Boş ver şimdi Şevkat'i. Şova benim yerime kalır mısın?))
Ne oldu la aldın mı boyunun ölçüsünüBunun bedelini ödeyeceksin melun bir Sabah @Çiğdem- in diger Sabah @destere nin 3. Gun de @Yigitt in yataginda uyanican kendini kirlenmis ve kirletilmis hissedicen
@Aserat ile @S.G.A.T. Boyle carpik iliskiler dolu haberlere konu olucaniz
Ekli dosyayı görüntüle 58669
@Maskeli Fedai Sana da Ufak bir hatirlatma
Iyyy @mrt-06 gelse de @OzaN Dan kurtulsak Adam olmamis atmaya geliyor anca.neyse bu da ona nanik olsun
Ekli dosyayı görüntüle 58671 listedeki digerleri de siranizi bekleyin@Billy Kane sigmamissin resmen az zayifla.sdEkli dosyayı görüntüle 58670
Her şeye olmamış at gel buna gül iyi mi hiç olmadı bu dosiBen ancak gülerim
Zaten @destere pek foruma girmiyor u bana yeni hedef lazimdu bu hafta bir sans dalayim bakalim nolucakNe oldu la aldın mı boyunun ölçüsünü
Senden korkan senin gibi olsun melunZaten @destere pek foruma girmiyor u bana yeni hedef lazimdu bu hafta bir sans dalayim bakalim nolucak@Çiğdem- in yeni partneri yapip @Harunnn60 I da ustune salabilirim
Hadsiz kendini yükseltiyor hemenSenden korkan senin gibi olsun melun
Ne hayırsız adamsın ya.)) Şova kalmak isterdim ama uyku düzenim felç oldu, son günlerde zar zor toparladım.))Nayır.Sabah kalkıp Undertaker'Undertaker'ın Cena'yı engelleyişini izliyecem.
Yok artık ben nezaman olmamış attım 😱 Atmayalı yıl oldu be 😱Ne oldu la aldın mı boyunun ölçüsünü
Her şeye olmamış at gel buna gül iyi mi hiç olmadı bu dosi
Buna atman lazımdı amaYok artık ben nezaman olmamış attım 😱 Atmayalı yıl oldu be 😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?