Kameraman bir şey demedi of ya kahretmesin
twiiterdeki grupta mesajını gösterdiler canıım benim bizde öyle duyduk diyo mesajında
Kameraman bir şey demedi of ya kahretmesin
Mission Completed![]()
Bunun bedelini ödeyeceksin melun bir Sabah @Çiğdem- in diger Sabah @destere nin 3. Gun de @Yigitt in yataginda uyanican kendini kirlenmis ve kirletilmis hissedicen
Bunun bedelini ödeyeceksin melun bir Sabah @Çiğdem- in diger Sabah @destere nin 3. Gun de @Yigitt in yataginda uyanican kendini kirlenmis ve kirletilmis hissedicen
@Aserat ile @S.G.A.T. Boyle carpik iliskiler dolu haberlere konu olucaniz
Ekli dosyayı görüntüle 58669
@Maskeli Fedai Sana da Ufak bir hatirlatma
Iyyy @mrt-06 gelse de @OzaN Dan kurtulsak Adam olmamis atmaya geliyor anca.ss neyse listedeki digerleri de siranizi bekleyin@Billy Kane sigmamissin resmen az zayifla.sdEkli dosyayı görüntüle 58670
Bu kaknemler Kim bni sinir etmek KimSinirlendin mi?![]()
Nayır.Boş ver şimdi Şevkat'i. Şova benim yerime kalır mısın?))
Ne oldu la aldın mı boyunun ölçüsünüBunun bedelini ödeyeceksin melun bir Sabah @Çiğdem- in diger Sabah @destere nin 3. Gun de @Yigitt in yataginda uyanican kendini kirlenmis ve kirletilmis hissedicen
@Aserat ile @S.G.A.T. Boyle carpik iliskiler dolu haberlere konu olucaniz
Ekli dosyayı görüntüle 58669
@Maskeli Fedai Sana da Ufak bir hatirlatma
Iyyy @mrt-06 gelse de @OzaN Dan kurtulsak Adam olmamis atmaya geliyor anca.neyse bu da ona nanik olsun
Ekli dosyayı görüntüle 58671 listedeki digerleri de siranizi bekleyin@Billy Kane sigmamissin resmen az zayifla.sdEkli dosyayı görüntüle 58670
Her şeye olmamış at gel buna gül iyi mi hiç olmadı bu dosiBen ancak gülerim![]()
Zaten @destere pek foruma girmiyor u bana yeni hedef lazimdu bu hafta bir sans dalayim bakalim nolucakNe oldu la aldın mı boyunun ölçüsünü![]()
Senden korkan senin gibi olsun melunZaten @destere pek foruma girmiyor u bana yeni hedef lazimdu bu hafta bir sans dalayim bakalim nolucak@Çiğdem- in yeni partneri yapip @Harunnn60 I da ustune salabilirim
![]()
Hadsiz kendini yükseltiyor hemenSenden korkan senin gibi olsun melun![]()
![]()
Ne hayırsız adamsın ya.)) Şova kalmak isterdim ama uyku düzenim felç oldu, son günlerde zar zor toparladım.))Nayır.Sabah kalkıp Undertaker'Undertaker'ın Cena'yı engelleyişini izliyecem.
Yok artık ben nezaman olmamış attım 😱 Atmayalı yıl oldu be 😱Ne oldu la aldın mı boyunun ölçüsünü
Her şeye olmamış at gel buna gül iyi mi hiç olmadı bu dosi![]()
Buna atman lazımdı amaYok artık ben nezaman olmamış attım 😱 Atmayalı yıl oldu be 😱