Şeref Meselesi Hakkında Flaş Karar!

sende her diziyi kötülüyorsun kendi izledigin diziler yayından kalkıyor onların tutup tutmayacaginı neden anlamıyorsun :D
aksiyona olan tutkum yüzünden izliyorum cnm yoksa vadi dışında dizilerim bu sezon biticek
reaksiyon, kara para aşk, karadayı ve kaçak bu sezon kesin olarak bitiyor
sadece vadi kalıcak elimde seneye ben kolay kolay türk diziside beğenmiyorum tek diziyle devam edicem sanırım 🙂🙂🙂

aksiyona olan tutkum yüzünden izliyorum cnm yoksa vadi dışında dizilerim bu sezon biticek
reaksiyon, kara para aşk, karadayı ve kaçak bu sezon kesin olarak bitiyor
sadece vadi kalıcak elimde seneye ben kolay kolay türk diziside beğenmiyorum tek diziyle devam edicem sanırım 🙂🙂🙂
Anladım türüne ihanet etmek istemiyorsun onu anladım ben , hatta ağlayarak zor tutmuşsun kendini kirazı izlememek için :)

Anladım türüne ihanet etmek istemiyorsun onu anladım ben , hatta ağlayarak zor tutmuşsun kendini kirazı izlememek için :)
yabancılardda fantastik dısına çıkmıyorum biliyorsun ve ordada dizilerim kötü reyting alıyor
benim seçtiğim türler nedense son dönemlerde kötü gitmeye basladılar:kiki::kiki:

Bence başından beri öyle olmalıydı. Gerçi o günde de işi çok zor, ama en azından Pazar'dan daha iyi gider.

Hayat Yolunda da bence gidici gibi, bu saatten sonra gün değiştireceğini sanmıyorum. Pazar'a Poyraz Karayel gelecek büyük ihtimalle...

ŞM'ye başarılar diliyorum, ama işi zor. HY'ye ise geçmiş olsun şimdiden...

Yeni mi anladın uyarlama olduğunu tabi dizileri 5 dk izlersen anlamaman normal :D
@destere beyazsoya karşı kozumuz oldu , Yaşasın :D
Yani başınında yazıyormuş.gormem normal .. Dizinin tamamına yakini izledim bir dizinin her zaman ilk bölümünü atlamadan izlerim merak etme walking deadin ilk iki sezonun tamamını izledim. Artik dizi tekrar ediyorsa kendini atların mesela kiraz mevsiminin sadece son yarim saatine bakarım)))

Yani başınında yazıyormuş.gormem normal .. Dizinin tamamına yakini izledim bir dizinin her zaman ilk bölümünü atlamadan izlerim merak etme walking deadin ilk iki sezonun tamamını izledim. Artik dizi tekrar ediyorsa kendini atların mesela kiraz mevsiminin sadece son yarim saatine bakarım)))

Dizinin jeneriginde uyarlama olduğu yazıyordu , normalde dikkat edersin ama seninde hataların olabiliyormus bunu gördük :D
Kiraz mevsimi ile ilgili yorumunda haklılık payın var :)

1000 kere söyledim Çarşamba olsun diye. Çarşamba A/B boşluğu varken neden Pazar?

Yalan Dünyayı mumla arayacaksın Kanal D, mumla. :)

En başından Pazar olsun demiştim. Pazar akşamı hep değişik diziler koyan Kanal D bu sene dramalara sardı?
Şu siralar kanal d hariç komedi dizileri popüler oldu (kocamın ailesi , gönül işleri ) kanal d çok komediye yakın bir kanal değil bence drama dizileri iyi oluyor bu kanalın bu bir gerçek
Senin pazar akşamına gelince drama dizilerine sarması değilde yeni dizilerine pazar gününe koydu ama istediği gibi olmadı
Aslında her dizisi iyi reyting alıyor ama kanala yetmiyor gerçekten

Doğru karar olur,çarşamba günü çok iyi reyting alabilir,buna göre Hayat Yolunda bitecek.:)

Şeref Meselesi için çok doğru bi karar olur. Çünkü Çarşamba günü ciddi bir AB boşluğu var ve bence Şeref Meselesi bu AB boşiluğunda rahatlıkla birinci olabilir. Hayat Yolunda için ise yolun sonu görünüyor gibi..