Şeref Meselesi Hakkında Flaş Karar!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060

Kanal D'nin yeni dizisi Şeref Meselesi'nden yeni gelişmeler var!​

D Productions yapımcılığında başrollerinde Kerem Bürsin, Yasemin Allen, Şükrü Özyıldız, Burcu Biricik ve Şükran Ovalı'nın yer aldığı, yönetmenliğini Altan Dönmez'in üstlendiği Kanal D'nin yeni dizisi Şeref Meselesi, sosyal medyada büyük ses getirmesine rağmen bu etkisini reytinglere yansıtamadı.​

Son gelen bilgilere göre Kanal D yönetimi, dizinin 2.bölümde de istenilen reytinglere ulaşamaması durumunda 3.bölümden itibaren diziyi Çarşamba günleri yayınlanacağı konuşuluyor.

Kaynak: Haber için @Harunnn60'a teşekkür ederim.​

Ben Hayat Yolunda yerine Poyraz Karayel gelebilir diye düşünürken bu baya sürpriz oldu. Tabii haberin doğruluğu meçhul orası da var.

Hayat Yolunda bitmesin be.

Ins başka kanala transfer olur diyeceğim ama zannetmiyorum
Hiçbir dizinin şahsen yayından kaldırılmasını istemem, bir diziye emek veren onca çalışan var. Ama Hayat Yolunda'yı düşündüğüm yok. Ben Şeref Meselesi'nin başarılı olmasını istiyorum.

Herkes sevdiği diziyi düşünür haklısın bende hayat yolunda yerinde kalır diye umuyorum

Ben Hayat Yolunda yerine Poyraz Karayel gelebilir diye düşünürken bu baya sürpriz oldu. Tabii haberin doğruluğu meçhul orası da var.

Hayat Yolunda bitmesin be.
Poyraz Karayel başlayana kadar Şeref Meselesi harcanır Pazar gününde.

o adam ne yazıyosa doğru çıkıyor inanmak lazım

O Hayat Benim varken hiçbir diziye Pazar şans vermem
Ama Kanal D'ye gerçekten acıyorum bu nasıl bir politikadır?
Yok ya her yazdığı doğru çıkmıyor. Urfalıyam Ezelden dizisinin atv'ye transfer olduğunu yazdı yalan çıktı.

Poyraz Karayel başlayana kadar Şeref Meselesi harcanır Pazar gününde.
Çarşamba Şeref Meselesi için bence de daha uygun ama Hayat Yolunda da çok sevdiğim bir dizi. Büyük ihtimalle birkaç haftaya bitecek.

Ne diyeyim şimdi Kanal D'ye çok dizi almalarının cezasını çekiyorlar. Şeref Meselesi için Hicran ve Urfalıyam Ezelden harcandı şimdi de Şeref Meselesi'nin gününün değişeceği söyleniyor.

2.bölümden gün değiştirme çok saçma en baştan yapılması gereken Çarşamba 20:00 Şeref Meselesi olmalıydı zaten. Ayrıca Hayat Yolunda bence Pazar günü daha iyi gidebilir.