Spor Şenol Güneş

Tzira

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,718
Puanı
280
Şu sıralar Beşiktaş'ın teknik direktörlüğünü yapmakta olan spor adamı. Eskiden Trabzonspor'un kaleciliğini yapmıştır. 2002 Dünya Kupası'nda ise Türkiye'yi 3. yapmıştır.

Son düzenleme:
Öncelikle Futbol başarısı daha çok değildir. Bunu tartışmak bile mantıklı değildir.

Kaliteli futbol oynatan teknik adam. Biraz erken 3 büyüklerden birine gelseydi daha farklı başarıları olabilirdi. Demesek de olmaz son zamanlarda antipatik tavırlar da sergilemektedir.

Fatih Terim'den daha başarılı olmayan spor adamı. Ayrıca özellikle Beşiktaş'ı çalıştırmaya başladığından beri tevazu sahibi kişiliğini yitirmiştir.

Başarısı daha çok olmasına rağmen mi
ya hadi bacım güldürme beni sözlük falan okuyup gelip burda konu açıyorsun gulduruyorsun beni
Ilk şampiyonluğunu 44 yaşında almış imparatorla ilk şampiyonluğunu 64 yaşında almış çakma filozof bir olabilir mi? Başarı olarak gelmiş geçmiş bütün Türk teknık direktörleri üst üste koysan fatih terimin yanına yaklaşamıyor? Bilgi sahibi olmadığınız konuda fıkır sahibi olmayın senin şahsına laf etmiyorum genel konuşuyorum yapmayın

Adam gibi adamdir. Tuttugum takimi calistirmadan önce de kisiligini cok begendigim teknik direktördür.

Sevdiğim bir futbol adamıdır. Fatih Terim den sonra sevdiğim sayılı teknik direktörlerdendir. Başarılarının devamını diliyoruz.

Şu kelimeyi düzeltsen iyi olur @Tzira

Futbol başarısı daha çok olmasına rağmen ülkede Fatih Terim kadar hürmet görmemesi de onun mütevazılığındandır sanıyorum.

Adam Türkiye'yi dünya 3.sü yapmış, şu ana kadar Türkiye'nin uluslararası alanda elde ettiği en büyük başarı onun sayesinde futbolda.

Neyse cümleyi sildim daha fazla tartışma çıkmadan.

Ne yazık ki değeri geç bilinmiştir. Fatih Terim denen kabadayının imkanları zamanında verilse çok daha başka yerlere gelebilirdi. Yine de Türk futbol tarihinin ne önemli başarısına imza atmıştır, bu gidişle Türkiye'de şampiyonluk sayısında da Terim'i yakalayabilir.

Reactions: Gerekli24 and Tzira
Adam Türkiye'yi dünya 3.sü yapmış, şu ana kadar Türkiye'nin uluslararası alanda elde ettiği en büyük başarı onun sayesinde futbolda.

Neyse cümleyi sildim daha fazla tartışma çıkmadan.
Silmesen nolur ya tartışmaya kapalı bi konudur bu dediğim gibi diğer tüm teknık direktörlerin başarılarını üst üste koysan terime ulaşamaz
Arada dağlar kadar fark var

Arka arkaya 2 şampiyonluk aldı diye nasıl yakalayacak. Bi onu da anlatsaydın.

2002'de gururlandırmıştır ama 2022'ye doğru ülkeye büyük bir ayıp etmiştir.

Reactions: Gerekli24