Şenol Güneş de Muhteşem Yuzyıla Giydirdi

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059
A haberde şanlıurfa maçı sonrası trabzon teknik direktörü Şenaol Güneş "Televizyonda rant getirmek için, başbakannın yorumuna katılıyorum evet dogrudur.diziler yapılabilir serbestir ama geçmişte bu ülkeye hizmette bulunmuş kişlere hakaret hakkını kimseye vermez" dedi

Moderatörün son düzenlenenleri:
başabakanın etkisi olmadıysa abunu tınlamaz bile halk
ayrıca o şu anki başarsızlıklarına balk-ksın başarılı gdene çatmasın

video ekledim video daha uzun fenerede laf sokuyor arada :)))

topçulara o kadar yüz vere vere tarih bile yazmaya başladı adamlar..söylediklerine hak versemde sadece işini yapmalı derim...

Şenol Güneş My ile ilgileneceğine kendi takımına baksın.. Taraftar sövmekten bıktı. My kurtarmayacak onu..

Muhteşem Yüzyıl'a Yeşil Sahalardan Da Eleştiri Geldi !

634898519997644891.jpg

Son günlerin en çok tatışılan konuları arasında yer alan Muhteşem Yüzyıl polemiğine Trabzon Spor Teknik Direktörü Şenol Güneş de katıldı.

Trabzon Spor'un Şanlıurfa ile yaptığı maçı yorumlarken konuyu Muhteşem Yüzyıl'a getiren Teknik Direktör bir hayli şaşırttı.

İşte Şenol Güneş'in yaptığı açıklama; '' Ahlak değerlerinin erozyona uğradığı bir dönemde televizyonda rant getirmek için Başbakan'ın yorumuna katılıyorum , doğrudur. Diziler yapılabilir serbesttir , ama geçmişte bu ülkeye hizmet etmiş insanlara hakaret etme hakkı kimseye vermez.Bu diğer dizilerde de var . '' diye konuştu.

haberi açan hayret bir şey :D mod olduğu için darksaal a diyosan bu bölümüün 5 modu var:Dyani aynştaynsın gene beyeazsoy

emreciğim yazdıgım mesajı bir daha oku bu konuyu darsal mı açmış diyorum. yine muhalef etmek için yazmışın :)))) enerjini benle ugraşmak için harcama bişey diyeceğin varsa söyle inan senle ugraşacak halim yok. ortaya bi fikir koysandan bende seni eleştirsem hani :))))

sen d enbnm mesajı oku mod olduüğu için de diyebilirsin yazıyor :D bn de bölümün 5 modu var diyorum :D sen bu çablaırnla zaten enerjini bitiriyon bana geree kyok:DS