Şener: "Galatasaray Şampiyonlar Ligine Gidemez"

xdragxx

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
49,702
Reaksiyon puanı
28,367
Puanı
1,060
Yaş
29
Konum
ANKARA
fft1mm1667659.jpg

Trabzonspor'un 28. Olağan Divan Genel Kurul Toplantısı'nda gündem şike olaylarıydı. Daha önce, 'Trabzon kupayı alamazsa, kimse Avrupa'ya gidemez' diyen Başkan Sadri Şener, sert tavrını bir kez daha gösterirken, bu kez takım ismi de verdi. Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk'ün, 'Kupanın Trabzonspor'a verilmeyeceğini Sadri Şener de biliyor' sözlerine değinen Şener, 'Bu kupayı alamayacaksam, o zaman Fenerbahçe'ye ceza verilmeyecek. Fenerbahçe'ye ceza verilmeyecekse, UEFA bize '2-3 yıl Avrupa kupalarına gelmeyin' diyecek. Dolayısıyla Galatasaray da Avrupa'ya gidemeyecek. Matematik net!' açıklamasını yaptı.
'Milli Takım da ceza alır'
Futbol Federasyonu'na bağlı olan Etik Kurulu'nun raporlarında Trabzon'un temiz çıktığını ifade eden Başkan Şener, '22 Mart'ta İstanbul'da yapılacak UEFA Genel Kurulu'ndan önce mutlaka Futbol Federasyonu kulüplerle ilgili bir ceza, bir müeyyide uygulayacağı iradeyi ortaya koyacaktır, koymalıdır. Yoksa UEFA çok ciddi bir kuruluştur. Kimsenin gözünün yaşına bakacak bir kuruluş değil. Bundan Türk kulüpleri ceza alacağı gibi, Milli Takım'ın da ceza alması mümkündür. Umarım bu periyot içinde bu çözülür. Biz de 82 puan ile hak ettiğimiz kupayı müzemize getiririz' yorumunu yaptı.
Hasan Yener: Kupanın sahibi biziz
Bordo-Mavili kulübün Genel Sekreteri Hasan Yener, yönetim kurulu olarak kulübün bugün geldiği noktadan daha ileriye gitmesi için çalışmalarda bulunduklarını söyledi. Toplantıda konuşan Yener, Trabzonspor'un geçen sezon 82 puan aldığını belirterek, 'Süper Lig'in gerçek şampiyonun Trabzonspor olduğunu tüm Trabzonsporlular olduğu gibi UEFA'da aynı şekilde tescil etmiş ve Trabzonspor bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil etmiştir. Bu demektir ki, kupanın sahibi Trabzonspor'dur' diye konuştu.