Şehitlerimiz Nedeniyle Hangi Yapımlar Yayınlanmayacak?

Moral olması adına mı
Böyle bir saçmalık görmedim 😱

Reactions: alperuz
Ben açıkcası bu konuda kimseyi yargılamayı sevmiyorum.

Şimdi dün yayınlamadılar, bugün yayınlıyor herkes yapımlarını. Ne oldu 1 güne acı mı diner? Yani göstermelik olsun diye 1 gün ara verip daha sonra yayınlayacağınız şeyler çok samimiyetsiz bence.

Komedileri ayırıyorum tabii ki yayınlanmamalı.

Ama dün yayınlıyorlar diye kızıp bugün açıp izlemek kadar manasız bir şey yok. Dünkü acın 1 günde dindi mi de açıp izliyorsun?

Tamamen katılıyorum, komedileri bir kenara tutarsak çok çok gereksiz bir linç kültürü bu. Futbol maçlarının bile ertelenmesini isteyenler vardı, ertelenince ne oluyor kimse bilmiyor. O kadar samimiyetsizce bir olay Kİ bu, eğer sen istemiyorsan kapat tv’yi izleme ama başkalarının ne izleyip yayınladığına da karışma bir zahmet. Vatan hepimizin vatanı, TV’de filanca yapımı izleyince mi vatansız oluyoruz Ya da vatanseverlik ölçütü TV ve maçlar üzerinden mi ölçülüyor? Keşke bunlara duyar kesen kitle biraz da şehit açıklaması yaparken gülüp kahkaha atmamak için kendini zor tutanlara karşı hesap sorsa...

Yazdığımı siler tahminim gene forum yönetimi ama, 2 gün sonra açıklama yapan cumhurbaşkanımız gülümseyerek açıklamar yapması, damadının karşısında gülerek karşılık vermesi, şehitlerimizden ziyade turizm, kılıçdaroğlu, camilerden bashedilmesinden sonra tvlerin normal akışlarına dönmesini hiç yadırgamadım.. Yadırgayan yoktur sanırım.

Reactions: xemrexxx
Savaşçı nın asıl böyle bir zamanda yayınlanması gerektiğini savunanlarla,yayınlamayarak Fox un doğru bir karar verdiğini savunalar arasında fikir savaşları var twitterda.
Sizin bir düşünceniz var mı bu konuda?

Dünen Show TV'nin dizisine ve FOX'un dizisine sırayla 9-8 reyting verenlerdir yayınlanmasın diyenler. Bir de Survivor var tabii.