Hazem
Favori Üye
Bari yalan söylemesinler diyeceğim de dün dizilerin düşmediğini görünce reyting almak için yayınlıyoruz demek yemez.Kuzey Yıldızı varmış bu akşam.
Resmi hesap tanıtımı böyle paylaşmış, umarım gerçekten moral olsun diye yayınlıyorlardırBari yalan söylemesinler diyeceğim de dün dizilerin düşmediğini görünce reyting almak için yayınlıyoruz demek yemez.
Bakalım Show için yapılan yorumlar aynı kalacak mı.
Yok ne morali ya dün tüm diziler izlenince Show cebine az para girecek diye korkmuştur. İnsanların morali bir diziyle mi düzelecek. Eskiden severdim bu diziyi ama hem depremde hem de şimdi böyle yapmaları yüzünden fena halde soğudum.Resmi hesap tanıtımı böyle paylaşmış, umarım gerçekten moral olsun diye yayınlıyorlardır
https://twitter.com/x/status/1233732683076902912
Ben açıkcası bu konuda kimseyi yargılamayı sevmiyorum.
Şimdi dün yayınlamadılar, bugün yayınlıyor herkes yapımlarını. Ne oldu 1 güne acı mı diner? Yani göstermelik olsun diye 1 gün ara verip daha sonra yayınlayacağınız şeyler çok samimiyetsiz bence.
Komedileri ayırıyorum tabii ki yayınlanmamalı.
Ama dün yayınlıyorlar diye kızıp bugün açıp izlemek kadar manasız bir şey yok. Dünkü acın 1 günde dindi mi de açıp izliyorsun?
Dünen Show TV'nin dizisine ve FOX'un dizisine sırayla 9-8 reyting verenlerdir yayınlanmasın diyenler. Bir de Survivor var tabii.Savaşçı nın asıl böyle bir zamanda yayınlanması gerektiğini savunanlarla,yayınlamayarak Fox un doğru bir karar verdiğini savunalar arasında fikir savaşları var twitterda.
Sizin bir düşünceniz var mı bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?