Ah bir bilsem Mert. Özeti 19:30 gibi başlatacaklarına 20:00'da başlatsalar daha iyi olacağına şüphem yok.
Özet 18.50'de başlıyor.
Ah bir bilsem Mert. Özeti 19:30 gibi başlatacaklarına 20:00'da başlatsalar daha iyi olacağına şüphem yok.
mrt-06;[B' Alıntı:[/B]1276906]Bende yeni bölümlü bi program var zannediyordum o zaman niye geç bitirmiyorlar hakikatten.
18.50 mi? Yuh diyesim geldi bu kadar erken başliyorsa 20.45 yeni bölüm olsa 23.00 gibi bitse Acun'u kesinlikle geçer.Ah bir bilsem Mert. Özeti 19:30 gibi başlatacaklarına1 20:00'da başlatsalar daha iyi olacağına şüphem yok.
Bence dizi gereksiz uzamıyor bilakis her hafta farklı konuları işliyor.dizi bu sene zirveyi aldı aldı yoksa seneye acun önlemini alır,kanal d zaten iddalı bir dizi koyacak gibi cumartesiye gerçi akasya durağı ile bile 1.oluyordu :
şt gereksiz yere uzayan bir dizi oldu artık çok fazla tekrara düşüyor gerçi halkımız tekrarları seviyor
efekt konusunda da kız ateş ederken silah sesi yoktu çok iyiler
Bence dizi gereksiz uzamıyor bilakis her hafta farklı konuları işliyor.
Doktor vıcık vıcık hala evet. Ama bilmem ben seviyorum onun o hallerini. Ya ama birçok dizi kendini tekrar edebiliyor.olayımız aynı yere çıkmıyor mu kötü asker ülkeyi satıyor iyi asker kurtarıyor bir de insanalrın çöok sık ölüm tehlikesi atlatıp hep kurtulduğu diziler totalde hep iyi gider ama pek kaliteli iş olmaz
bir de a hala var mı bilmiyorum ama dktor karakteri izlediğimde çok vıcık vıcıktı ve rolü fazlaydı aklıma akasya durağı geliyor onu gördükçe )
Doktor vıcık vıcık hala evet. Ama bilmem ben seviyorum onun o hallerini. Ya ama birçok dizi kendini tekrar edebiliyor.
Düşüncene katılıyorum. Ama süresi biraz daha uzamalı dizinin.Reklam düzenini de ayarlamaları lazım.Kapar. Çünkü cumartesi günleri Survivor çok sıkıcı haftaya bu kadar izleneceğini sanmam.
Katılıyorum.Alamaması için hiç bir sebep yok.
- - - Ekleme - - -
İnşallah Şefkat Tepe zirveyi alır artık.
Bu şekilde devam ettireceklerdir bence.Saat değişikliği ile alabilir.