Şefkat Tepe Zirveyi Alabilir mi?

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,748
Puanı
1,061
Bugünlerde aklıma takılan sorulardan bir tanesi.Acaba Şefkat Tepe zirve şansını yakalayabilir mi totalde? 19:30 gibi özeti başlayan bu dizinin 20:00'da yeni bölümü devreye giriyor.Peki tam tersi bir uygulama başlatılıp 20:00'da özet başlayıp,20:30'da dizinin yeni bölümü başlasa nasıl bir etki olur,bunu gerçekten merak ediyorum.

Diğer bir husus Survivor.Bilindiği üzere bu sezon Acun Survivor ile ses getirse de reytinglerde aynı etkiyi pek göremiyoruz.Reytingleri yanar döner bir halde şuanda programın bakıldığı zaman.Bir gün 9 reyting alıyor,ertesi gün 7 reytinglere düşüyor.Bunun izahı da şöyle aslında.Bilindiği üzere Survivor genel anlamda en yüksek reytinglerini her hafta Pazar günleri alıyor.Peki neden? Çünkü karşısında yeteri kadar iddialı rakip yok.Bir tek Ben Bilmem Eşim Bilir var o da son günlerde iyice düşüşe geçti.Hal böyle olunca sayılı seçenekler var ve izleyici zorunlu olarak Survivor'a yöneliyor.

Cumartesi günleri ise iş farklı bir boyut alıyor.Şefkat Tepe yayında olduğu her anlıkta Survivor'un önünde yer alıyor.Ve yine farkederseniz Survivor,Şefkat Tepe yayındayken düşük reytinglerle ilerliyor.Genelde Şefkat Tepe reklama girdiği zaman ise Survivor zirveyi bu şekilde alabiliyor.

Eğer bahsettiğim saat değişikliği gerçekleştirilebilirse Şefkat Tepe total zirvesini bence kazanabilir.Şefkat Tepe'nin erken bitmesi Survivor'a yarıyor ancak yine reytinglere baktığımızda Survivor çok daha geç bitmesine rağmen aradaki reyting farkı çok çok az.Bunu en basitinden geçen hafta reytingleriyle mukayese edebiliriz.

1SURVIVORSTAR TV11.05.201320:32:5523:21:277,5221,07
2SEFKAT TEPESAMANYOLU TV11.05.201319:59:1422:05:586,7920,39

Görüldüğü üzere arada 1 saatlik gibi bir süre olmasına rağmen aradaki reyting farkı 0,73 gibi küçük bir fark.O yüzden Şefkat Tepe bu yöntemi uygulayıp,süresini biraz uzattığı zaman ben inanıyorum ki total zirvesini ele geçirir.

MONkHLfU73Nd6bhYznANFODR.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
Gerekçeni de söyler misin Mahoni.Alamaz demekle olmaz bu işler. :)

kaç hafta oldu birkere bile alamadi bi ara süreyi uzattı reytingleri düstü :) birde geçen hafta s.tepe baya yüksek aldıgı bir haftaydi ondan önceki haftalarda 1 Reytingden Fazla Fark Oluyordu :) ab saymıyorum bile ş.tepeyi herkez geçiyor o kuluvarda

o Reyting mesajında komik olmus bigün dokunulmazlık bir gün ödül bir gün sembol

sembol oyunuyla dokunulmazlık arasında fark olucak tabi dokunulmazlık çok heycanlı ve uzun sürüyor

kaç hafta oldu birkere bile alamadi bi ara süreyi uzattı reytingleri düstü :) birde geçen hafta s.tepe baya yüksek aldıgı bir haftaydi ondan önceki haftalarda 1 Reytingden Fazla Fark Oluyordu :) ab saymıyorum bile ş.tepeyi herkez geçiyor o kuluvarda

o Reyting mesajında komik olmus bigün dokunulmazlık bir gün ödül bir gün sembol

sembol oyunuyla dokunulmazlık arasında fark olucak tabi dokunulmazlık çok heycanlı ve uzun sürüyor
Şefkat Tepe düşüyor ama Survivor da düşüyor.Bu da demek oluyor ki iki taraflı mücadele sürebilir.Ve bunun en iyi yolu Şefkat Tepe'nin süresinin uzaması.

Şefkat Tepe düşüyor ama Survivor da düşüyor.Bu da demek oluyor ki iki taraflı mücadele sürebilir.Ve bunun en iyi yolu Şefkat Tepe'nin süresinin uzaması.

bak simdi :) Survivor Oyun basladigi zaman sefkat tepe naparsa yapsin anlıklarda zirveyi alamaz oyun süresi önemli uzunsa hiç alamaz aradaki fark artar

ş.tepe dediğin samanyolunun tek yüksek reyting alan dizisi ama survivor haftada 4 gün toplam 12 saat yayın yapiyor yine bile iki hafta önce 2.23 reyting fark varmıs gecen hafta kapanmıs sadece :)

bak simdi :) Survivor Oyun basladigi zaman sefkat tepe naparsa yapsin anlıklarda zirveyi alamaz oyun süresi önemli uzunsa hiç alamaz aradaki fark artar

ş.tepe dediğin samanyolunun tek yüksek reyting alan dizisi ama survivor haftada 4 gün toplam 12 saat yayın yapiyor yine bile iki hafta önce 2.23 reyting fark varmıs gecen hafta kapanmıs sadece :)
Söylediğine bir şey demiyorum.Bak sen kendin diyorsun geçen hafta fark kapanmış diye.O kapanmış fark var ve arada 1 saat gibi Acun'un meydanda bulunduğu bir sürede var öyle değil mi? Ama 1 saatlik neticede ortaya çıkan sonuç ne oldu 0,73.Anlatmak istediğim Şefkat Tepe yayında bulunduğu müddetçe,Survivor dan rahatlıkla reyting çalabilir.Şefkat Tepe geçen hafta yayınlanan bir bölümle ekranlara gelirse ki bu haftada heyecanlıydı zirveyi almaması için hiçbir sebep yok.

Söylediğine bir şey demiyorum.Bak sen kendin diyorsun geçen hafta fark kapanmış diye.O kapanmış fark var ve arada 1 saat gibi Acun'un meydanda bulunduğu bir sürede var öyle değil mi? Ama 1 saatlik neticede ortaya çıkan sonuç ne oldu 0,73.Anlatmak istediğim Şefkat Tepe yayında bulunduğu müddetçe,Survivor dan rahatlıkla reyting çalabilir.Şefkat Tepe geçen hafta yayınlanan bir bölümle ekranlara gelirse ki bu haftada heyecanlıydı zirveyi almaması için hiçbir sebep yok.

fark etmezki bugun sembol oyunu vardi ama acun akıllılık yapmis oyunu 3e bölmüs arasında biraz uzun sürdü sefkat tepe 22:30 bitmisti bi ara lale devri o hafta ikinci sıradaydı :)

fark etmezki bugun sembol oyunu vardi ama acun akıllılık yapmis oyunu 3e bölmüs arasında biraz uzun sürdü sefkat tepe 22:30 bitmisti bi ara lale devri o hafta ikinci sıradaydı :)
Aksiyonlu sahnelere bağlı Şefkat Tepe'nin yükselişi ki çoğu zaman mevcut zaten.Haftaya ben çok daha yükseleceğini düşünüyorum nedense.Hatta bu hafta bile geçen haftaya göre yüksek bekliyorum bakalım.Zirve şansı bu şekilde olamaz ama saat değişiminde olacağı kanısındayım yine de.En azından farkı çok rahat kapatabilir.

Aksiyonlu sahnelere bağlı Şefkat Tepe'nin yükselişi ki çoğu zaman mevcut zaten.Haftaya ben çok daha yükseleceğini düşünüyorum nedense.Hatta bu hafta bile geçen haftaya göre yüksek bekliyorum bakalım.Zirve şansı bu şekilde olamaz ama saat değişiminde olacağı kanısındayım yine de.En azından farkı çok rahat kapatabilir.

sefkat tepe amacının zirve oldugunu sanmıyorum zaten kitlesi belli belirli bir kitleyle hiç uyusmuyor abde yoklar sosyete izlemiyor

survivor yanar dönerli olmasının tek sebebi oyun farklılıkları sembol oyunu kendi içlerinde oynanıyor ama dokunulmazlık ve ödül oyunlari rakiplerin birbirleriyle kapısmasıyla oluyor onun için reytinglerde büyük fark olması normal dokunulmazlık ödül aynı gün pazartesi olmustu o hafta survivor totalde zirvedeydi :)

sefkat tepe amacının zirve oldugunu sanmıyorum zaten kitlesi belli belirli bir kitleyle hiç uyusmuyor abde yoklar sosyete izlemiyor

survivor yanar dönerli olmasının tek sebebi oyun farklılıkları sembol oyunu kendi içlerinde oynanıyor ama dokunulmazlık ve ödül oyunlari rakiplerin birbirleriyle kapısmasıyla oluyor onun için reytinglerde büyük fark olması normal dokunulmazlık ödül aynı gün pazartesi olmustu o hafta survivor totalde zirvedeydi :)

Öncelikle dikkatimi şimdi çekti imzan çok iyiymiş. :D Sonrasında belki zirve istemiyorlar ama almamaları içinde bir neden yok bence.Ab grubu izlemiyor evet ama pek çok dizi totalde izlenirken ab de izlenmiyor.Bu gayet normal bir durum.

Şefkat Tepe şu 2 haftadır kendini aştı. Bu 2 hafta boyunca geç bitseydi, zirveye çok yakın olurdu.

Ayrıca 20.30'da başlarsa, yayın 22.30'da bitmez, 23.00'a yakın zamanda biter. :)

Şefkat Tepe şu 2 haftadır kendini aştı. Bu 2 hafta boyunca geç bitseydi, zirveye çok yakın olurdu.

Ayrıca 20.30'da başlarsa, yayın 22.30'da bitmez, 23.00'a yakın zamanda biter. :)
23:00'da bitmesi de gayet iyi bence.Gelecek hafta öyle yapsalar zirvede olur dizi,inşallah da olur.Hakediyor çünkü.