Şebnem Kısaparmak Zam Istedi Kovuldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Şebnem Kısaparmak Kanal 7'deki programı için haftalık 50 bin lira istedik kanal bunu fazla bulunca 40 bin liraya Esra Ceyhan'la anlaştı.

Geçen sezon Kanal-7'de hafta içi 5 gün program yapan ünlü sunucu Şebnem Kısaparmak yüzde 70 zam isteyince yerini Esra Ceyhan'a kaptırdı.
Samimi sunumunun yanı sıra, ekranda kendi yazıp okuduğu şiirleriyle geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Kısaparmak yaz başında, yeni sezon için ücretinin artırılmasını istedi. 'Hayatı paylaşmaya ve güne dair güzelliklerle evlerinize konuk olan program' sloganıyla ekrana gelen Kısaparmak haftada 30 bin lira alırken ücretinin 50 bin liraya çıkartılmasını talep etti.

EKRANLARDAN AYRIYDI
Kanal yönetimi, yüzde 70'i bulan ücret artışını fazla bularak yeni sezon için uzun süredir ekranlardan ayrı olan Esra Ceyhan ile anlaşma yoluna gitti. Bunun üzerine Esra Ceyhan, Şebnem Kısaparmak'ın yerine hafta içi hergün öğleden sonra program yapmaya başladı. Programında, aktüel, moda, güzellik, anne, çocuk, sağlık ve yaşam konularını işleyen Esra Ceyhan'ın program için kanal ile haftada 40 bin liraya anlaştığı öğrenildi.

Esra Ceyhan dün Kanal 7'nin AB'de en çok izlenen programı olmuş 1 reytinge yaklaşmış doğru seçim :D

Esra Ceyhan dün Kanal 7'nin AB'de en çok izlenen programı olmuş 1 reytinge yaklaşmış doğru seçim :D

biraz daha zorlasa bire ulaşacaktı yani:))

bir deyince haftalık 100 bine çıkar:))

serap ezgüye noldu buğra..? onu kim kapacak acaba :)) kapanın elinde kalır :))

star olabilir ama dolu sanki

bahsettiğin melek baykalsa demekki dolu değil star:))

ama ben serabın mügeye rakip olacağını düşünüyorum müge atv den kovdurdu yeni proğramını saat 10 ila 13 arası yapar. hangi kanala gider bilmem ama dediğin gibi starada gelebilir.. hazır star meleği saaat 13 e kaydırmış...

Moderatörün son düzenlenenleri:
mügenin rakibi olmaz :D şebnen kısaparmak ın saabit bir kitlesi vardı hatalı karar esra ceyhasn la aralarında fazla fark yok

bahsettiğin melek baykalsa demekki dolu değil star:))

ama ben serabın mügeye rakip olacağını düşünüyorum müge atv den kovdurdu yeni proğramını saat 10 ila 13 arası yapar. hangi kanala gider bilmem ama dediğin gibi starada gelebilir.. hazır star meleği saaat 13 e kaydırmış...

Keske gitmeseydi Serap atv'den.. Muge istemis ve kanal yonetimi de Serap'in programini bitirmis maalesef..