- Reaksiyon puanı
- 17,774
- Puanı
- 1,061
Muhteşem Yüzyılın işi bitti. 😛layful:
Bende diyorum bu kadını nerden tanıyıroum.. Küçük Sırlarda oynuyomuş doğru, şimdi hatırladım.Küçük Sirlar dizisinde de oynamisti, Sinem Kobal'in canlandirdigi Su karakterinin annesini oynuyordu.
Bu hafta M.y ilk 3 e girerse iyidir valla mahoni m.y nin bu hafta hiç şansı yok %0m.yüzyıl 500 e katlar olur biterkuzeyin finali yakın
![]()
Ben mahoniye takılıyorum şahsen. :Olaya yine sadece reyting açısından bakıyorsunuz, ben dizide hikayenin biraz toparlanabileceğini umdum bu gelişme ile açıkçası...
Bende diyorum bu kadını nerden tanıyıroum.. Küçük Sırlarda oynuyomuş doğru, şimdi hatırladım.
- - - Ekleme - - -
Bu hafta M.y ilk 3 e girerse iyidir valla mahoni m.y nin bu hafta hiç şansı yok %0![]()
Oyy kıyamam size ben ya...Küçük Sırlardan Yalan DÜnyadan hatırlıyorlarKimsede dememiş ki bu kız eskiden sabahların sultanıydı
![]()
Kesinlikle SOn Yaz'da da oynayabilirdi aslında..Haa 7 numarayı unutmamak gerekşebnem dönmez denince şebnem sönmez aklıma geldi.. dönmez güzel olanı ama sönmez yetenek abidesi heleki elveda rumelideki fatma karakteri paha biçilmez![]()
şebnem dönmez denince şebnem sönmez aklıma geldi.. dönmez güzel olanı ama sönmez yetenek abidesi heleki elveda rumelideki fatma karakteri paha biçilmez![]()
duygusal mesajklar yazmayın ben çok duygulandım şu an ban ban ban
mesajımın neresinde duygulanmaya başladınmesajımda atlardanda bahsetmedim senin bu kadar duygu fırtınası yaşamana ne sebep oldu??
![]()
elveda rumeli dedi fatma aney dedi daha nolsun![]()