- Reaksiyon puanı
- 17,774
- Puanı
- 1,061
Muhteşem Yüzyılın işi bitti. 😛layful:
Bende diyorum bu kadını nerden tanıyıroum.. Küçük Sırlarda oynuyomuş doğru, şimdi hatırladım.Küçük Sirlar dizisinde de oynamisti, Sinem Kobal'in canlandirdigi Su karakterinin annesini oynuyordu.
Bu hafta M.y ilk 3 e girerse iyidir valla mahoni m.y nin bu hafta hiç şansı yok %0m.yüzyıl 500 e katlar olur biter kuzeyin finali yakın
Ben mahoniye takılıyorum şahsen. :Olaya yine sadece reyting açısından bakıyorsunuz, ben dizide hikayenin biraz toparlanabileceğini umdum bu gelişme ile açıkçası...
Bende diyorum bu kadını nerden tanıyıroum.. Küçük Sırlarda oynuyomuş doğru, şimdi hatırladım.
- - - Ekleme - - -
Bu hafta M.y ilk 3 e girerse iyidir valla mahoni m.y nin bu hafta hiç şansı yok %0
Oyy kıyamam size ben ya...Küçük Sırlardan Yalan DÜnyadan hatırlıyorlar Kimsede dememiş ki bu kız eskiden sabahların sultanıydı
Kesinlikle SOn Yaz'da da oynayabilirdi aslında..Haa 7 numarayı unutmamak gerekşebnem dönmez denince şebnem sönmez aklıma geldi.. dönmez güzel olanı ama sönmez yetenek abidesi heleki elveda rumelideki fatma karakteri paha biçilmez
şebnem dönmez denince şebnem sönmez aklıma geldi.. dönmez güzel olanı ama sönmez yetenek abidesi heleki elveda rumelideki fatma karakteri paha biçilmez
duygusal mesajklar yazmayın ben çok duygulandım şu an ban ban ban
mesajımın neresinde duygulanmaya başladın mesajımda atlardanda bahsetmedim senin bu kadar duygu fırtınası yaşamana ne sebep oldu??
elveda rumeli dedi fatma aney dedi daha nolsun