Şarkılar Bizi Söyler - Tanıtım Fragmanı | Kanal D - Yeni Program

Hüsnü Şenlendirici de varmış. :Z

Perşembe kesinlikle yanlış bir gün, izlenmez o gün. Yani perşembe boşluk olduğunu hep söylüyorum ama dizi için var, böyle bir programın hafta içi tutacağını sanmıyorum. Kesinlikle pazar günü olmalıydı, Çok Güzel Hareketler perşembe veya cumartesiye alınabilirdi. Umarım değişir günü...

Tanıtım harika olmuş bu arada, Selvi Boylum Al Yazmalım'a selam verilmiş. Çok güzel şarkılar da olmuş, konukları da bekliyoruz. :bhr:

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem
E hadi tamam Pazar gününe koymadın, cumartesi gününe koy. Neden perşembe günü? Ya da en kötü Çok Güzel Hareketler 2'yi cumartesi'ye, bunu da pazar gününe koyabilirdiniz.

Tutacağını düşündüğüm bir programdı gününü duyana kadar, ama artık umudum yok. Belki ileride günü değişir onu bilemem, ama Sibel Can ve Hakan Altun'un da 2-3 bölüm sürecek bir program için imza attığını düşünmüyorum. Sezon sonuna kadar anlaşma yapmış olabilirler belki.

Bu arada bu tanıtım ne ya... :D Stüdyo dekorları tamamlanmış, orada çekselerdi bir şey keşke. :A

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem
yarışma,Eğlence programlarının günü bence haftasonudur.

harcanacığını düşünüyorum.

E hadi tamam Pazar gününe koymadın, cumartesi gününe koy. Neden perşembe günü? Ya da en kötü Çok Güzel Hareketler 2'yi cumartesi'ye, bunu da pazar gününe koyabilirdiniz.

Tutacağını düşündüğüm bir programdı gününü duyana kadar, ama artık umudum yok. Belki ileride günü değişir onu bilemem, ama Sibel Can ve Hakan Altun'un da 2-3 bölüm sürecek bir program için imza attığını düşünmüyorum. Sezon sonuna kadar anlaşma yapmış olabilirler belki.

Bu arada bu tanıtım ne ya... :D Stüdyo dekorları tamamlanmış, orada çekselerdi bir şey keşke. :A
Çok Güzel Hareketler Cumartesi bence iyi giderdi ve Cumartesi uğursuzluğu da böylece kırardı deli şeyine tutunmuş gibi perşembeye koyuyor projeleri :A bıkmadı harcamaya dizi program :A
------

Cumartesi olamaz çünkü aynı yapım şirk. ibo show var...
Çok Güzel Hareketleri Cumartesine alıp bunu Pazara koyabilirdi

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Basın bülteninden kareler:

3.jpg

2.jpg

1.jpg

5000 km öteden tutmayacağını ben bile anlıyorum bunlar nasıl anlamıyor aklım almıyor.