Emre Ozansoy
Moderatör
Dün yayınlanan bölüm, bayram için çekilen bölünmüş aslında ama Hakan Altun'un sağlık durumundan dolayı bu hafta yayınlanmış.
Haktan ve Derya Uluğ'un söylediği Delikanlım da varmış.O kadar konuk arasında sadece Melek Mosso performanslarının listeye girmesi.
Görmemişim. 😱Haktan ve Derya Uluğ'un söylediği Delikanlım da varmış.
Bu yeni sezon tanıtımında yer alan herkes söylüyor mu şimdi? Söylüyorsa Cemre'ninkini de alabilir miyiz?Aytaç Şaşmaz da şarkı söyleyecekmiş, hem de Kara Sevda.
Ana haber de öyle demişler, diğerlerini tam bilmiyorum.Bu yeni sezon tanıtımında yer alan herkes söylüyor mu şimdi? Söylüyorsa Cemre'ninkini de alabilir miyiz?
Neyse ben bilgisayardan açıp bir şeyler öğreneyim. Yalnız Hande Subaşı'nın storysine bakınca tanıtımdaki herkes söyleyecek gibi.Ana haber de öyle demişler, diğerlerini tam bilmiyorum.
Geçen seneki rap skandalından sonra Kanal D'nin bu kadar iddialı hazırlanması şaşırttı herhalde ellerine fazla para geçti.Açtık Kanal D'yi, bekliyoruz merakla. Efsane bir gece olacak, orada olmayı çok isterdim...
Geçen sezon oldukça başarılıydı. Haftanın üç günü zirve herkesin nasibi olmaz.Geçen seneki rap skandalından sonra Kanal D'nin bu kadar iddialı hazırlanması şaşırttı herhalde ellerine fazla para geçti.
TRT ve ATV'ye (yazın da TV8'e) sıkça nasip oldu abartmayalım.Geçen sezon oldukça başarılıydı. Haftanın üç günü zirve herkesin nasibi olmaz.
Bu sezon 5 güne çıkar gibi zirveTRT ve ATV'ye (yazın da TV8'e) sıkça nasip oldu abartmayalım.
Arabeskten ne anlarsınız siz, ben şu an ekran karşısında coşuyorum muhteşem bir gece.Forumda olup şu programı izleyen biri lütfen kanalın oyuncuları çıkmaya başlayınca haber versin, özellikle Aytaç Şaşmaz çünkü şarkısı harika. Öbür türlü dayanamadım.
İşiniz sabır işi valla, ben bu kadar süre nasıl maruz kaldım anlayamıyorum.Arabeskten ne anlarsınız siz, ben şu an ekran karşısında coşuyorum muhteşem bir gece.
Haber veririm sana
Kanal D ailesinden konuklar geliyor dendi, aç istersenİşiniz sabır işi valla, ben bu kadar süre nasıl maruz kaldım anlayamıyorum.
Çok teşekkürleer.
Tam da Şengüling'im çıkmıştı ama Kanal D ailesi için bırakmaya değer, bir de Aytaç yani.Kanal D ailesinden konuklar geliyor dendi, aç istersen