Şansa Davet Final Yapıyor!

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
65,688
Puanı
1,060
thumbnail_1418726532.jpg

Kanal D ekranlarında yayınlanan, sunuculuğunu Yiğit Alıcı'nın üstlendiği bilgi, eğlence ve şans dolu yarışma programı Şansa Davet final yapıyor. Program, bu gece yayınlanacak olan bölümüyle son kez ekranlara gelecek.

Yayın hayatına 21 Ağustos Perşembe akşamı 22:00'de başlayan program, sonradan Salı gününe geçmiş ve 23:15'te yayınlanmaya devam etmişti. Başlarda iyi sonuçlar alan program, zamanla oranlarında düşüş yaşamış ve kanalın beklentilerini karşılayamamıştı. Bu sebeplerden ötürü Kanal D, yarışma için final kararı aldı.

Şansa Davet, final bölümüyle bu gece 23:15'te Kanal D'de!

Kanal D kıyımlara tam gaz devam. :)

Program Küçük Ağa etkisine rağmen düşük gidiyordu son haftalarda, kanalının da Kanal D olduğunu hesaba katarsak sonu kaçınılmaz oldu. :)

İyi devam etmişti gün değişikliği nedeniyle, ama sonra unutulup gitti ve eski performansını aratmaya başladı. Geçmiş olsun diyelim... :)

@Bully Programın anatomisini çıkartmışsın.😱:F

Arada denk gelmişliğim vardı. Boş ve bilinmesinde hiç fayda olmayan sorular soruyorlardı ama eğlenceliydi.:F Neyse Geçmiş olsun.

@Bully Programın anatomisini çıkartmışsın.😱:F

Arada denk gelmişliğim vardı. Boş ve bilinmesinde hiç fayda olmayan sorular soruyorlardı ama eğlenceliydi.:F Neyse Geçmiş olsun.
Programı hiç izlemedim ama fragmanlarda soruların ne kadar saçma olduğunu görüyordum. Bir keresinde 5 duyu organımızı sormuşlardı ve yarışmacılar bilememişti. :F:F
Geçmiş olsun demeyi de unutmayalım.

Programı hiç izlemedim ama fragmanlarda soruların ne kadar saçma olduğunu görüyordum. Bir keresinde 5 duyu organımızı sormuşlardı ve yarışmacılar bilememişti. :F:F
Geçmiş olsun demeyi de unutmayalım.

Saçma sapan sorula gerçekten. Hiç amaç gütmeden hazırlanıyor gibi.:F

Bence bu kadar çabuk bitmeyi hakketmiyordu.En azından 112 Acil daha önce bitmeliydi.

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy