Başlığın "Lyon vs Antalyaspor - ...." olarak değiştirilmesi gerek.
Yalnız cidden Lyon çok iyi başlamıştı ha Gnabry böyle hayvan gibi gol atmasaydı maç farklı ilerleyebilirdi ama bu saatten sonra acımaz Bayern farka gider
Başlığın "Lyon vs Antalyaspor - ...." olarak değiştirilmesi gerek.
Yalnız cidden Lyon çok iyi başlamıştı ha Gnabry böyle hayvan gibi gol atmasaydı maç farklı ilerleyebilirdi ama bu saatten sonra acımaz Bayern farka gider
Güçlü olanın yanındayımSen tarafını belli etmemişsin.
Gücümüze güç kattınGüçlü olanın yanındayım
Samsunspor'a bağladık yine.Yalnız cidden Lyon çok iyi başlamıştı ha Gnabry böyle hayvan gibi gol atmasaydı maç farklı ilerleyebilirdi ama bu saatten sonra acımaz Bayern farka gider
Bu Lyon neymiş böyle arkadaş ya Defansında Galatasaraylı Denayer ile Beşiktaşlı Marcelo'nun olduğu takımdan böyle bir performans insanı hayret ettiriyorSamsunspor'a bağladık yine.
Etiketlemeyi unutmuşsun Sağlık Olsun.İlk 10-15 dakika Lyon bir tık daha becerikli olsa golü yiyecektik cidden Utku beyciğim ama işte kalite farkımızla işi bitirdik, çok güçlü olunca böyle oluyor. @DarkLegenD @Maskeli Fedai
Bizimki yine attı.
İlk 10-15 dakika Lyon bir tık daha becerikli olsa golü yiyecektik cidden Utku beyciğim ama işte kalite farkımızla işi bitirdik, çok güçlü olunca böyle oluyor. @DarkLegenD @Maskeli Fedai
Peki şimdi biz finalde ne yapacağız İki takım da çok güçlü, hangisini destekleyeceğiz @Maskeli FedaiEtiketlemeyi unutmuşsun Sağlık Olsun.
Oyunu desteklePeki şimdi biz finalde ne yapacağız İki takım da çok güçlü, hangisini destekleyeceğiz @Maskeli Fedai
Bariz belli değil mi ya? Hem disiplinli hem de çok güçlü olan bir tane takım var yalnızca.Peki şimdi biz finalde ne yapacağız İki takım da çok güçlü, hangisini destekleyeceğiz @Maskeli Fedai
Alman disiplininin bizi üzeceğini sanmıyorumPeki şimdi biz finalde ne yapacağız İki takım da çok güçlü, hangisini destekleyeceğiz @Maskeli Fedai
Bariz belli değil mi ya? Hem disiplinli hem de çok güçlü olan bir tane takım var yalnızca.
Ama diğer yandan bu üçlü çok güçlü...Alman disiplininin bizi üzeceğini sanmıyorum
Ben, sen ve @Sherlock..Ama diğer yandan bu üçlü çok güçlü...
Ama diğer yandan bu üçlü çok güçlü...
Ben, sen ve @Sherlock..
Etiketlemeyi unutmuşsun Sağlık Olsun.
Tutarsa kahraman olurum dedim ama olmadı.@bazinga benim gibi davranmış ama o hüsran yaşamış
Ekli dosyayı görüntüle 91231
Bu zaferi tek ben yaşadım
Ekli dosyayı görüntüle 91232
Tabii, Alman ekibi,İngiliz kadar beceriksiz olmadığı içindir.Tutarsa kahraman olurum dedim ama olmadı.