Şampiyonlar Ligi'nde İlk Finalist Paris Saint-Germain Oldu!

Sizce Hangi Takım Tur Atlar?

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .
Neymar şu balon Leipzig'in içinden geçecektir :A @Sherlock @MasacRE @DarkLegenD
Kırk yılın başı bir hainlik yapıp farklı tarafta yer alalım dedik, yine hepimiz aynı yerde buluştuk :A Ya bir salın beni be kardeşim @DarkLegenD :T:
Ben dehşet derecede ortada kaldım, maçın gidişatına göre bakacağım duruma. :A

GOOOOLLLL. Takımımız öne geçti :bhr: :Z @Sherlock @Maskeli Fedai

Bu sefer biz çok güçlüyüz ahahahaha. :A

Marquinhos.jpg

@Tolstoyevski domates kafa fırlatıp duracağına olmamış at biraz :A
Yarışmadakilere atmıyorum ama yanlış anlaşılmasın, maksadım sadece benimle birlikte yarışanları olmamış atarak üzmemek, diss psikolojisi yaşatmamak, bak gör ne kadar da düşünceli bir yarışmacıyım. :bhr: :A

PSG'nin finali hayırlı olsun bu arada. Ama finalde Alman disiplininin intikamını bir başka Alman disiplini alacak, onları pişman edecek finale çıktıklarına...

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Yarışmadakilere atmıyorum ama yanlış anlaşılmasın, maksadım sadece benimle birlikte yarışanları olmamış atarak üzmemek, diss psikolojisi yaşatmamak, bak gör ne kadar da düşünceli bir yarışmacıyım. :bhr: :A

PSG'nin finali hayırlı olsun bu arada. Ama finalde Alman disiplininin intikamını bir başka Alman disiplini alacak, onları pişman edecek finale çıktıklarına...
Hocam boşver zaten Münih-Leipzig finalinde çok hoş olmayan bir sonuç ortaya çıkardı :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Hocam boşver zaten Münih-Leipzig finalinde çok hoş olmayan bir sonuç ortaya çıkardı :A
Bu sezon ligde oynadıkları iki maç:

Leipzig 1-1 Münih
Münih 0 -0 Leipzig

Yani çivi çiviyi sökermiş, koskoca Leipzig'i Messi'den başka bir şeyi kalmamış Barça ile karıştırmayalım, Leipzig Barça'yı da barçalardı eğer eşleşselerdi. :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Bu sezon ligde oynadıkları iki maç:

Leipzig 1-1 Münih
Münih 0 -0 Leipzig

Yani çivi çiviyi sökermiş, koskoca Leipzig'i Messi'den başka bir şeyi kalmamış Barça ile karıştırmayalım, Leipzig Barça'yı da barçalardı eğer eşleşselerdi. :A
Bence bunlar çok iddialı açıklamalar hocam hali hazırda PSG-Leipzig maçı oynanıyor :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski