Bizim tezahüratın aynısı yapmışlar.Boşuna dememişler,taklitler asıllarını yaşatırlar diye.Upamecano - Laimer'iyle,
İleride Olmo - Poulsen ile,
Sağ kanatta Sabitzer ile,
Yürüyoruz şampiyonlar ligi finaline...
Bizim tezahüratın aynısı yapmışlar.Boşuna dememişler,taklitler asıllarını yaşatırlar diye.Upamecano - Laimer'iyle,
İleride Olmo - Poulsen ile,
Sağ kanatta Sabitzer ile,
Yürüyoruz şampiyonlar ligi finaline...
Başarılar şanlı Salzburg ay Leipzig!Çok zor ama imkansız değil... Bir de Werner olsaydı turun favorisi olurduk, ama buna rağmen Lyon-City maçı gösterdi ki top yuvarlaktır...
Başarılar şanlı Leipzig!
Utku beyciğim ile her zaman aynı safta yer alırım, tarafımız NET... @DarkLegenD
Ekli dosyayı görüntüle 91140
Kırk yılın başı bir hainlik yapıp farklı tarafta yer alalım dedik, yine hepimiz aynı yerde buluştuk Ya bir salın beni be kardeşim @DarkLegenD
Ben dehşet derecede ortada kaldım, maçın gidişatına göre bakacağım duruma.Kırk yılın başı bir hainlik yapıp farklı tarafta yer alalım dedik, yine hepimiz aynı yerde buluştuk Ya bir salın beni be kardeşim @DarkLegenD
Bizim yalnız mı bırakacaksın. Bizi bizi yoldaşlarınıBen dehşet derecede ortada kaldım, maçın gidişatına göre bakacağım duruma.
Yarışmadakilere atmıyorum ama yanlış anlaşılmasın, maksadım sadece benimle birlikte yarışanları olmamış atarak üzmemek, diss psikolojisi yaşatmamak, bak gör ne kadar da düşünceli bir yarışmacıyım.@Tolstoyevski domates kafa fırlatıp duracağına olmamış at biraz
Hocam boşver zaten Münih-Leipzig finalinde çok hoş olmayan bir sonuç ortaya çıkardıYarışmadakilere atmıyorum ama yanlış anlaşılmasın, maksadım sadece benimle birlikte yarışanları olmamış atarak üzmemek, diss psikolojisi yaşatmamak, bak gör ne kadar da düşünceli bir yarışmacıyım.
PSG'nin finali hayırlı olsun bu arada. Ama finalde Alman disiplininin intikamını bir başka Alman disiplini alacak, onları pişman edecek finale çıktıklarına...
Bu sezon ligde oynadıkları iki maç:Hocam boşver zaten Münih-Leipzig finalinde çok hoş olmayan bir sonuç ortaya çıkardı
Bence bunlar çok iddialı açıklamalar hocam hali hazırda PSG-Leipzig maçı oynanıyorBu sezon ligde oynadıkları iki maç:
Leipzig 1-1 Münih
Münih 0 -0 Leipzig
Yani çivi çiviyi sökermiş, koskoca Leipzig'i Messi'den başka bir şeyi kalmamış Barça ile karıştırmayalım, Leipzig Barça'yı da barçalardı eğer eşleşselerdi.
Neymar reisim iki kere direğe takıldı