Şampiyonlar Ligi'nde İlk Finalist Paris Saint-Germain Oldu!

Sizce Hangi Takım Tur Atlar?

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
47,948
Puanı
1,060
Psg-Leipzig.jpg

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ilk finalist RB Leipzig'i 3-0 mağlup etmeyi başaran Paris Saint-Germain (PSG) oldu.

PSG'nin gollerini Marquinhos, Di Maria ve Bernat kaydetti.

Fransız ekibinin finaldeki rakibi, Lyon ile Bayern Münih arasında oynanacak maçın ardından belli olacak.

Bu maç ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde geriye kalan iki maç (diğer yarı final ve final), beIN SPORTS Haber'den şifresiz olarak izlenebilecek. Konuyu okumayanlar için ayrıca belirtmek istedim. Aynı durum, UEFA Avrupa Ligi final maçı için de geçerli.

@MasacRE @Bully @MEnes @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @DarkLegenD @S.G.A.T. @Polat Şaşmaz @Felon @takas @Turkuazz @Danger UA! @bazinga @xdragxx @Araf @Dosi @The_Erinch @emreemreu @batuhankaralar @12.Adam @pompy @eskici @Billy Kane @Yakamoz-Asi @sürgünüm @FaJi @mesmeso61 @secquin @Siyagriyus @UgrArks @BuraK @Gerekli24 ve futbolla ilgilenen herkes...

Bu maç ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde geriye kalan iki maç (diğer yarı final ve final), beIN SPORTS Haber'den şifresiz olarak izlenebilecek. Konuyu okumayanlar için ayrıca belirtmek istedim. Aynı durum, UEFA Avrupa Ligi final maçı için de geçerli.

@MasacRE @Bully @MEnes @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @DarkLegenD @S.G.A.T. @Polat Şaşmaz @Felon @takas @Turkuazz @Danger UA! @bazinga @xdragxx @Araf @Dosi @The_Erinch @emreemreu @batuhankaralar @12.Adam @pompy @eskici @Billy Kane @Yakamoz-Asi @sürgünüm @FaJi @mesmeso61 @secquin @Siyagriyus @UgrArks @BuraK @Gerekli24 ve futbolla ilgilenen herkes...
Gideyim de meyve suyu patlatayım bir tane. :A

Çok arada kaldım ya. Bir tarafta PARA, diğer tarafta teknik-taktik... Kimi tutayım? :A @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai
Geçen sefer Şerlok beyciğimin bana yaptığı hainliğin üstüne ben de ona karşı hainlik yapmaya karar verdim :A Sizinleyiz...

3200.jpg
Utku beyciğim ile her zaman aynı safta yer alırım, tarafımız NET... @DarkLegenD

Ekli dosyayı görüntüle 91140
Neymar şu balon Leipzig'in içinden geçecektir :A @Sherlock @MasacRE @DarkLegenD

Bu dörtlü çok güçlü. :bhr:

Psg.jpg

Her gün üst düzey maç var, bundan sonra hep böyle mi yapsalar ne? :A

Mbappe ve arkadaşları finale yükselirse sevinirim ama Leipzig'in finale yükselmesi de mutlu eder. Yani uzun bir aradan sonra her sonuçta sevineceğim maç. :Z

• İlginç
Reactions: 12.Adam