O da doğru ama yine de çok tutmadı bence. Günden gitti biraz da. Yanlış günde yanlış zamanda başladı.Aslında başka kanalda olsa daha fazla izlenebilirdi bence.
O da doğru ama yine de çok tutmadı bence. Günden gitti biraz da. Yanlış günde yanlış zamanda başladı.Aslında başka kanalda olsa daha fazla izlenebilirdi bence.
Abc zaten diğeleriyle orantılıAynen. Ama önemli olan ABC.
BilmiyordumEvet, reklam verenler ABC'ye bakıyor.
O da doğru ama yine de çok tutmadı bence. Günden gitti biraz da. Yanlış günde yanlış zamanda başladı.
Ben de bugünBen de geçen gün öğrendim.
Paxara geçince düzeldi ama zaten bir sezon planlanıyormuş aylar öncesinden öyle demişti galiba Tolgahan Sayışmanİlk Perşembe olarak başladı, sonra Pazar oldu, sonra tekrar Perşembe oldu. Kanalda da suç var aslında.
Genelde Total ve AB'nin ortası oluyor.Nasıl yani?
Genelde Total ve AB'nin ortası oluyor.
Paxara geçince düzeldi ama zaten bir sezon planlanıyormuş aylar öncesinden öyle demişti galiba Tolgahan Sayışman
O da pek iyi gitmiyordu ama. Hizmetçiler için kanalın Afili Aşk'ı harcaması gibi.Evet, 1 sezon olarak planlanıyordu ama reytingleri iyi olsa TRT'de rahat 2 sezonu görürdü. Bu dizi için Elimi Bırakma'yı harcadı kanal.
O da pek iyi gitmiyordu ama. Hizmetçiler için kanalın Afili Aşk'ı harcaması gibi.
Cumartesi düzelir gibiydi ama onu senaristler batırdı. 5 senarist bir senaryo yaşamadı. Ben bile daha iyi yazardım. 23ten sonra.Afili Aşk hiç gün değiştirmeden devam etmeliydi, ya da direk Cumartesi başlamalıydı baştan. Gün değiştirince gidiyor diziler zaten, gün değişikliği sadece şu ana kadar Çocuk'ta etkili oldu diye biliyorum.
Elimi Bırakma ilk sezon harikaydı, ikinci sezon senaryodan kaybetti. Ama yine de sezon sonunu görebilirdi diye düşünüyorum.
Cumartesi düzelir gibiydi ama onu senaristler batırdı. 5 senarist bir senaryo yaşamadı. Ben bile daha iyi yazardım. 23ten sonra.
Senaristler 30 dan sonra diziyi batırmak için uğraştı aksini kimse beni ikna edemez. Seyircinin dediğini geçtim mantık ve en olmayacak şeyler oldu. Oyuncuları sevmesem bakmazdım zaten.Senaristler de izleyicilerin istediğini yapmıyorlar. Araya ne kadar gereksiz olaylar varsa dolduruyorlar, ama izleyicilerin istedikleri sahneler olmuyor.
Cumartesi bence 5+ görürdü ama dediğin gibi senaryodan kaynaklı hiç bir şey yolunda gitmedi.
Senaristler 30 dan sonra diziyi batırmak için uğraştı aksini kimse beni ikna edemez. Seyircinin dediğini geçtim mantık ve en olmayacak şeyler oldu. Oyuncuları sevmesem bakmazdım zaten.