TRT 1 Şampiyon - Dizi Yorumları

Aaa bilemem @MasacRE dedi
Sanada zaten onun öyle dedini demiştimde hangi konularda konuştuk işte arar bulurum ben
Gezip tozuyon oyun oynuyon iş güç bahene işte sonuc olarak

İşin gücün yalan dolan ve çekirdek
Belkide şuan çekirdek çitleyerek uyduruyorsun daha iyi konstre oluyormuşsun

Reactions: MEnes and MasacRE
Bulursan getir koy önüme, ben hatırlamıyorum çünkü öyle bir şey dediğimi

Reactions: MEnes and Çiğdem
Biz de tam @Maskeli Fedai ile forumdaki sıva eksikliğinden bahsediyorduk. Ama sen kendini sıvayarak tek başına o eksiği gideriyorsun maşallah yoldaşım

Bulursan getir koy önüme, ben hatırlamıyorum çünkü öyle bir şey dediğimi
Aaa ne bileyim ben @MEnes oyun oynadını
Yoğunmuş derken sen atlamıştın oyun oynuyor diye
200 Mesaja gelecez biz hatırlıyoruz siz ufacık mesaj sayınız içinden yazdığınızı hatırlamıyorsunuz

Reactions: MEnes and MasacRE
136 bin mesajın varmış, 200'e daha çok var
Hem benim 18 bin mesajım senin 136 bin mesajına bedel

Reactions: MEnes and Çiğdem
Gezip tozmak, oyun oynamak, anime izlemek, manga okumak. Bu aktiviteler boş zamanları yeterince doldurduğu için zaten iyice saldım yabancı dizi filmleri.
Ama bunlar iş yüzünden eski randımanlı günlerdeki gibi olmuyor.
Haftanın 6 günü 8 saat işe gidiyor. Akşam saat 6 7 arası evde oluyorum. O kalan boş vakte çok az şey sığıyor işte. Yani düşününce yoğun olduğum konusu yalan olmaktan çıkıyor.

Biz de tam @Maskeli Fedai ile forumdaki sıva eksikliğinden bahsediyorduk. Ama sen kendini sıvayarak tek başına o eksiği gideriyorsun maşallah yoldaşım
Hiç eksiltmem yoldaşım bilirsin... Biz yoldaşlardan herhangi birimiz sıva sanatını artık öyle bir seviyede yapıyoruz ki yani tek başına bile tüm foruma yeteriz dediğin gibi.

Bu konudaki başarılarına saygı duyuyorum yoldaşım ama arada kendin dışında birilerini de sıvasan hiç fena olmaz

Reactions: MEnes
Bu konudaki başarılarına saygı duyuyorum yoldaşım ama arada kendin dışında birilerini de sıvasan hiç fena olmaz
Haklısın aslında, dikkat ettim de forumda nedense kendim dışında çok az kişiye bu sanatı uyguluyorum.
Biraz paylaşımcı olmak çok da kötü bir şey değil sanki.
Bu konu üzerinde biraz düşünebilirim...

Reactions: MasacRE
Reactions: Çiğdem
Reactions: Aserat and Çiğdem
Biliyordum kuduracağını...

Ama Mucize Doktor ve Çukurova süpürür ortalığı, bu diziye de ne kalırsa şükredeceksin artık
Mucize Doktor ortalığı silip süpürecek Çukurova da geldi bu diziye o kadar izleyici kalırsa şükret.
Doktor ilk bölümün hatrına kanal gazıyla izlendi reytingleri 7 e düşecekte inş 6 a düşer
@xBUGRAx @serhatt a izlettirmedik MS bahanesiyle oda ayrı bir tuzaktı Şampiyon için

Reactions: Aserat and Bully