TRT 1 Şampiyon - Dizi Yorumları

Diziyi biraz izleme fırsatım oldu. Konusu güzel. Umarım ömrü uzun olur. Erdal Özyağcılar için tutmasını isterim. Kafkas'ın oğlunun hikayesi iyi işlenirse izlenme oranları artar ?

Mucize doktordan sonra izledim bu diziyide beğendim daha hareketli olur güneşin hikaye güzel anlatılmaya devam eder çok iyi olur

Hogatha yerli dizi kontenjanım doldu deyip duruyordu, Tolgahan'ın memelerini görünce yer açmış kendine kuduruk :A @Bully @serhatt
@Çiğdem kontenjan açmış @serhatt sa başka yerlerini açıp TV ye sürmüş :A @xBUGRAx @Bully @mrt-06
Herkesler gördü nasıl bir sapık olduğunu :A @Çiğdem

Abartma timi iş başında :A Ne istiyorsunuz gencecik kızdan :A @Çiğdem
Şöyle en aşağıya alayımda hemen görünsün @Bully alıntıdakı mesajını gözünüze sokuyorum :A :A :A Gereken cevabı vermiş bana kalmadan :Z:Z:Z

Bu arada bu dizideki tarzı tavırları gerçekten iyi yanı Kerem Bursin gibi zibidi listemden çıkacak gibi ve bu dizi bence tutacakta yanı izlemenizi öneririm :A :A :A

Şöyle en aşağıya alayımda hemen görünsün @Bully alıntıdakı mesajını gözünüze sokuyorum :A :A :A Gereken cevabı vermiş bana kalmadan :Z:Z:Z

Bu arada bu dizideki tarzı tavırları gerçekten iyi yanı Kerem Bursin gibi zibidi listemden çıkacak gibi ve bu dizi bence tutacakta yanı izlemenizi öneririm :A :A :A
Mucize doktor izliyorum ben Onur var orada :bhr:

• İlginç
Reactions: Çiğdem

Çok arayacaksın beni Ocak'a kadar. :A

(Tutmadı :A)

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
İş dışındaki boş vakitlerimde hep başka aktiviteler var. :A Gidip yeni bir yerli diziye zaman ayıramam... :A
Yabancı dizilere ayır daha iyi zaten :F Ama aktivilerini biliyorum ben :F Kütük @MasacRE ifşalamıştı seni :F Kim çalışıyor 24 saat her gün oyun oynuyor demişti :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes and MasacRE
Yabancı dizilere ayır daha iyi zaten :F Ama aktivilerini biliyorum ben :F Kütük @MasacRE ifşalamıştı seni :F Kim çalışıyor 24 saat her gün oyun oynuyor demişti :A :A :A
@MEnes için oyun oynuyor değil de anime izliyor demişimdir. Benim bildiğim sürekli anime izliyor, yabancı dizilere baktığı yok yoldaşımın :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes and Çiğdem
@MEnes için oyun oynuyor değil de anime izliyor demişimdir. Benim bildiğim sürekli anime izliyor, yabancı dizilere baktığı yok yoldaşımın :A
Animeyi dizi önerirken demiştin :F Yine @MEnes yoğunum moğunum diye söylenirken oyun oynuyor inanma demiştin :F :F :F Hangi konuda kim bilir konuşmuştuk :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and MEnes
Yoldaşım gerekeni söylemiş aslında. Ama şu ara yeni anime de izleyemiyorum. Güncel izlediklerim veya okuduğum mangalar hariç yeni hiç bir dizi, film veya anime yok... :A Açıkçası şu sıralar boş vakitlerimde biraz gezmekle meşgulüm. :A Köyden geldiğim için görüşmediğim insan sayısı çok olduğu için akşamları dolu oluyor. :A Tabi insanın seveni çok olunca herkes görmek istiyor. :A (ahahahah yine kendimi sıvadım bir şekilde. :A) Ve son olarak hiç bir zaman 24 saat oyun oynuyor konumunda olmadım. :A 24 elbette biraz mübalağa ama yine de işe başlamadan önce bile öyle çok oyun oynayamıyordum. Yani öyle sürekli oyun oynadığım zamanlar artık çooook geride kaldı. :A