- Reaksiyon puanı
- 86,293
- Puanı
- 1,060
Pis iftiracı iş başında
Pis iftiracı iş başında
Yanlışlıkla olmuş zaten şuan farkediyorum"" Forum içinde bu emojiyi kullanmana sık rastlamıyoruz
Tolgahan iyidirResimdeki, tam bir zibidiye benziyor
![]()
Herkesler gördü nasıl bir sapık olduğunu@Çiğdem
Şöyle en aşağıya alayımda hemen görünsün @Bully alıntıdakı mesajını gözünüze sokuyorum
Herkes şahit herkes...Aaa o konuda haklısın ne diyim dizi izlediğine pişman ettiler ben şahidim![]()
![]()
![]()
Mucize doktor izliyorum ben Onur var oradaŞöyle en aşağıya alayımda hemen görünsün @Bully alıntıdakı mesajını gözünüze sokuyorum![]()
![]()
Gereken cevabı vermiş bana kalmadan
Bu arada bu dizideki tarzı tavırları gerçekten iyi yanı Kerem Bursin gibi zibidi listemden çıkacak gibi ve bu dizi bence tutacakta yanı izlemenizi öneririm![]()
![]()
![]()
Tolgahan'dan dolayı mı heyecanlanıp öyle yazdın yoksa kız, boşuna mı savunduk seniYanlışlıkla olmuş zaten şuan farkediyorum![]()
![]()
Ama mesajın doğallığı bozulmasın dursun
![]()
![]()
![]()
Çok arayacaksın beni Ocak'a kadar.Şöyle en aşağıya alayımda hemen görünsün @Bully alıntıdakı mesajını gözünüze sokuyorum![]()
![]()
Gereken cevabı vermiş bana kalmadan
Bu arada bu dizideki tarzı tavırları gerçekten iyi yanı Kerem Bursin gibi zibidi listemden çıkacak gibi ve bu dizi bence tutacakta yanı izlemenizi öneririm![]()
![]()
![]()
Sen yinede bu diziye şans vermeyi düşün Halkaya inatHerkes şahit herkes...![]()
Düşer miyim hiç canım, sonuna kadar seni savunmaya devam o kıskançlara karşı.
Külahıma anlat sen onu sübyancı
Çooook zor, zamanım yok her zamanki gibi...Sen yinede bu diziye şans vermeyi düşün Halkaya inat![]()
![]()
![]()
Ne yapıyorsunda zamanın yok köyde bile gezip tozup gelmişsinÇooook zor, zamanım yok her zamanki gibi...![]()
İş dışındaki boş vakitlerimde hep başka aktiviteler var.Ne yapıyorsunda zamanın yok köyde bile gezip tozup gelmişsin![]()
![]()
![]()
Yabancı dizilere ayır daha iyi zatenİş dışındaki boş vakitlerimde hep başka aktiviteler var.Gidip yeni bir yerli diziye zaman ayıramam...
![]()
Yabancı dizilere ayır daha iyi zatenAma aktivilerini biliyorum ben
Kütük @MasacRE ifşalamıştı seni
Kim çalışıyor 24 saat her gün oyun oynuyor demişti
![]()
![]()
![]()
Yoldaşım gerekeni söylemiş aslında. Ama şu ara yeni anime de izleyemiyorum. Güncel izlediklerim veya okuduğum mangalar hariç yeni hiç bir dizi, film veya anime yok...@MEnes için oyun oynuyor değil de anime izliyor demişimdir. Benim bildiğim sürekli anime izliyor, yabancı dizilere baktığı yok yoldaşımın![]()