- Reaksiyon puanı
- 86,368
- Puanı
- 1,060
Pis iftiracı iş başında
Pis iftiracı iş başında
Yanlışlıkla olmuş zaten şuan farkediyorum"" Forum içinde bu emojiyi kullanmana sık rastlamıyoruz
Tolgahan iyidirResimdeki, tam bir zibidiye benziyor
Herkesler gördü nasıl bir sapık olduğunu@Çiğdem
Şöyle en aşağıya alayımda hemen görünsün @Bully alıntıdakı mesajını gözünüze sokuyorum
Herkes şahit herkes...Aaa o konuda haklısın ne diyim dizi izlediğine pişman ettiler ben şahidim
Mucize doktor izliyorum ben Onur var oradaŞöyle en aşağıya alayımda hemen görünsün @Bully alıntıdakı mesajını gözünüze sokuyorumGereken cevabı vermiş bana kalmadan
Bu arada bu dizideki tarzı tavırları gerçekten iyi yanı Kerem Bursin gibi zibidi listemden çıkacak gibi ve bu dizi bence tutacakta yanı izlemenizi öneririm
Tolgahan'dan dolayı mı heyecanlanıp öyle yazdın yoksa kız, boşuna mı savunduk seniYanlışlıkla olmuş zaten şuan farkediyorumAma mesajın doğallığı bozulmasın dursun
Çok arayacaksın beni Ocak'a kadar.Şöyle en aşağıya alayımda hemen görünsün @Bully alıntıdakı mesajını gözünüze sokuyorumGereken cevabı vermiş bana kalmadan
Bu arada bu dizideki tarzı tavırları gerçekten iyi yanı Kerem Bursin gibi zibidi listemden çıkacak gibi ve bu dizi bence tutacakta yanı izlemenizi öneririm
Sen yinede bu diziye şans vermeyi düşün Halkaya inatHerkes şahit herkes...
Düşer miyim hiç canım, sonuna kadar seni savunmaya devam o kıskançlara karşı.
Külahıma anlat sen onu sübyancı
Çooook zor, zamanım yok her zamanki gibi...Sen yinede bu diziye şans vermeyi düşün Halkaya inat
Ne yapıyorsunda zamanın yok köyde bile gezip tozup gelmişsinÇooook zor, zamanım yok her zamanki gibi...
İş dışındaki boş vakitlerimde hep başka aktiviteler var.Ne yapıyorsunda zamanın yok köyde bile gezip tozup gelmişsin
Yabancı dizilere ayır daha iyi zatenİş dışındaki boş vakitlerimde hep başka aktiviteler var.Gidip yeni bir yerli diziye zaman ayıramam...
Yabancı dizilere ayır daha iyi zatenAma aktivilerini biliyorum benKütük @MasacRE ifşalamıştı seniKim çalışıyor 24 saat her gün oyun oynuyor demişti
Yoldaşım gerekeni söylemiş aslında. Ama şu ara yeni anime de izleyemiyorum. Güncel izlediklerim veya okuduğum mangalar hariç yeni hiç bir dizi, film veya anime yok...@MEnes için oyun oynuyor değil de anime izliyor demişimdir. Benim bildiğim sürekli anime izliyor, yabancı dizilere baktığı yok yoldaşımın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?