Belki sen entel olduğunun fakında değilsindirŞal ve entellik arasındaki ilişkiyi kuramadım.
Konu benim entel olup olmamam değil ki şalın entel yapıp yapmaması ama.Belki sen entel olduğunun fakında değilsindir
Önyargı, evet. Herkesin her konuda önyargısı vardır.Bunun normal bir şey olduğunu düşünmen senin önyagındır, entel olduğunu düşünmem benim önyargımdır. ツönyargılarınız
Laf sokmaya çalışmamıştım Şal entelimsi bir şeyler yapar benceKonu benim entel olup olmamam değil ki şalın entel yapıp yapmaması ama.
çok sert girdin , sonunda gülücük koysaydın bariÖnyargı, evet. Herkesin her konuda önyargısı vardır.Bunun normal bir şey olduğunu düşünmen senin önyagındır, entel olduğunu düşünmem benim önyargımdır. ツ
Laf sokmaya çalışmamıştım Şal entelimsi bir şeyler yapar bence
Entel'in kelime anlamı aydın insan olmaya çalışan kişi demekmiş. Boyna sarılan bir bez parçası insanı aydın mı yapar.Önyargı, evet. Herkesin her konuda önyargısı vardır.Bunun normal bir şey olduğunu düşünmen senin önyagındır, entel olduğunu düşünmem benim önyargımdır. ツ
Laf sokmaya çalışmamıştım Şal entelimsi bir şeyler yapar bence
koysam ciddiyeti azalacaktı. Öyle düşündümçok sert girdin , sonunda gülücük koysaydın bari
Önemli olan kelime anlamı değil, insanda uyandırdığı anlamEntel'in kelime anlamı aydın insan olmaya çalışan kişi demekmiş. Boyna sarılan bir bez parçası insanı aydın mı yapar.
İyi öyle olsun bakalım Melih.koysam ciddiyeti azalacaktı. Öyle düşündüm
Önemli olan kelime anlamı değil, insanda uyandırdığı anlam
Entel misin sen hic takilir mi oKıyafetlere bağlı olarak kullanırım.
Entel misin sen hic takilir mi o
yle diyorlar ya bazi arkadaslar valla bende takiyorum hatta boynumda var suanEntellikle alakası yok.
Çok şal takan gördüm içinde entel yok, çok entel gördüm şal takan yok
yle diyorlar ya bazi arkadaslar valla bende takiyorum hatta boynumda var suan
Ben bir taneyim zaten Entellikle alaka kuramadım yaniÇokta felsefe yapan gördüm, senin gibisi yok.