'Şakir Paşa Ailesi'nde Flaş Gelişme: Devam Edebilir! | NOW

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,208
Puanı
1,060
GwEWB6KWgAAQ2i-.jpg

NOW'un olaylı dizisi Şakir Paşa Ailesi'nde flaş gelişme!

Yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği, 2. sezon hazırlıklarına başlanırken 24 milyon TL'ye dayanan yüksek bölüm bütçeleri nedeniyle iptal edildiği açıklanan yapım için yeni bir umut ışığı doğdu. Televizyonda devam etmesi imkansız projenin yeni sezonda Disney+'a kaydırılarak dijital dizi formatında yola devam edebileceği öğrenildi.

2022'de Disney+ için hazırlıklarına başlanan dizi, platformun yerli içerikleri durdurma kararından sonra televizyona taşınmıştı.

Öte yandan Fatih Aksoy, dizinin son anda iptal edilmesine dair şunları söyledi:
“Hazırlık maliyetleri yeni mekanlar, bölüm başı maliyetleri… garip bir şey… O kadar zarar göze alamadım. Bu diziler daha parlak bir dönem de olsaydı reyting alacaklarını düşünüyorum. Bu maliyetlerle bu işlerin altından kalkmak çok fazla mümkün değil. Zor bir döneme girmiştik daha da zor bir döneme giriyoruz.”

Kaynak: OdaTV

Son düzenleme:
Dijital platformda devam etmesi güzel olur dizinin sevenleri adına. İnşallah gerçekleşir.

Baştan beri olması gereken. Dijital bir iş olması gerekiyordu. Umarım yaparlar.

Hastayım bu dizilerin bitirilip sonra dijitale geçebilir iddialarına. Televizyonda zarar edilen bir yapımın dijitalde kâr getireceğini düşündüren mantık nedir acaba?

Bence amaç diziyi dijitale taşımaktı. Sadece bitti diye kamuoyu oluşturdular. Yoksa ayn gün içinde masraftan diziyi bitirdik deyip 1 saat sonra dijitale geçiyoruz denmesinin başka açıklamasını bulamıyorum.