'Şakir Paşa Ailesi' Rüzgarı Sert Esiyor! | NOW

Her cuma reyting konularına yazdığın Şerbo mesajlarını okurken biz :A
------

İşte bu ıncığı cıncığı olmuyor konu o zaten. :A

Ne dizi ama 3 yıldır mahvetti sizi, her konuda adını geçirmeden duramıyorsunuz :A
forumun en sevdiğim özelliği ittifakların günden güne çıkarlara göre değişebilmesi :X iki kızılcık fedaisi birbirine düşmüş, yasak elma gibi dostluklar düşmanlıklar çok sık değişiyor :A:A @serhatt @Angelica @Dosi

nuran Devres mi yazıyor forumun senaryosunu acaba @ozmoturk :Xcivelek melisle ortişi ya da çocuklar duymasın yaseminde o yetenek yok çünkü :A:A

forumun en sevdiğim özelliği ittifakların günden güne çıkarlara göre değişebilmesi :X iki kızılcık fedaisi birbirine düşmüş, yasak elma gibi dostluklar düşmanlıklar çok sık değişiyor :A:A @serhatt @Angelica @Dosi

nuran Devres mi yazıyor forumun senaryosunu acaba @ozmoturk :Xcivelek melisle ortişi ya da çocuklar duymasın yaseminde o yetenek yok çünkü :A:A

Sana da gün doğuyor hemen nasıl gördün yahu :A :A

• Harika
Reactions: xemrexxx

Neyse ki forum tarihim boyunca çizgimi hiç bozmadım. :Z Dün sevdiğim şeye bugün nefret kusmadım. :A

• Güldürdün
inşallah ileride fatik in kasetleri düşünce oğlanı satmazsın :A aras ve tolgayı sattığın gibi:A
Ayol o ikisini sattığımı nerenden uydurdun? Ayrıca o ikisinin kaseti çıktı da benim haberim yok?

Yine aldın eline sazı ona buna iftira atıyon. :F

• Güldürdün
Ayol o ikisini sattığımı nerenden uydurdun? Ayrıca o ikisinin kaseti çıktı da benim haberim yok?

Yine aldın eline sazı ona buna iftira atıyon. :F
ayol geçen gün 4 şehzadeyi paylaştım sadece engin dedin :F

fatik in çıkar uçkuru düşük ve safoz bir tip :A.A

Sırma Yanık yazıyordur belki, Şeniz ve Ceren gibi kavga ederken gebersinler :A

• Harika