cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,164
- Puanı
- 1,060
çok zeki olduklarından en iyi kolejlerde okudular diyerekten çuvallamış anlatırken6 çocuk mu 😱 ali rıza beyi geçmiş şakir paşa
ailenin hikayesi 1850 lerde başlayıp trumpla 1980lerde bitiyormuş inş. trumplı bir sahne yapıp geçmişe giderler baya ilgi görür böylece @Yakamoz-Asi @Bully @Dosi @Zeyno @Angelica @RüzgarGülü @The_Erinch
bunun suyu ısınmış .ss @Dosi göreveçok zeki olduklarından en iyi kolejlerde okudular diyerekten çuvallamış anlatırken
neyse konumuz o değil ben tarihi dizileri severim bekliyoruz yayınlanacağı günü umarım güzel bir dizi olur
umarım bu sefer meryem yarım bırakıp kaçmaz diziden
Ben mevzuyu %99.9 biliyorum (hayatta hiç bir şey %100 değildir ordan kırdım )Her gün bir yerden açık vermeye devam ediyor @tekin Bakalım bu sefer nasıl kıvırmaya çalışacak
Tahminim var ama o kadar emin değilim tabii ki. O yüzden emin olmak için senin çıtlatmanı beklerim Dosi hanımBen mevzuyu %99.9 biliyorum (hayatta hiç bir şey %100 değildir ordan kırdım )
Artık 1 ay içince çözersen çözersin. Çözmezsen zaten sana çıtlatmayı yaparım
25 Ağustos tarihindeki düşünce ise o yörüngeden çıkTahminim var ama o kadar emin değilim tabii ki. O yüzden emin olmak için senin çıtlatmanı beklerim Dosi hanım
Haydaa E düz olarak o olduğunu ima ettiğiniz kişi de değildir herhalde ya. Daha çok merak ettim bak şimdi25 Ağustos tarihindeki düşünce ise o yörüngeden çık
Bu son ipucu
25 Ağustos tarihindeki düşünce ise o yörüngeden çık
Bu son ipucu
Haydaa E düz olarak o olduğunu ima ettiğiniz kişi de değildir herhalde ya. Daha çok merak ettim bak şimdi
cehennet isimli bir dişi olarak tanıtsa kendini masacre yine yazardı ona yani gelmiş burda neler diyor şimdi hain sıvacı
Her gün bir yerden açık vermeye devam ediyor @tekin Bakalım bu sefer nasıl kıvırmaya çalışacak
cehennet isimli bir dişi olarak tanıtsa kendini masacre yine yazardı ona yani gelmiş burda neler diyor şimdi hain sıvacı
Evet doğru söylüyor, foruma aktif olduğumdan beri bilirim ne kadar düzgün ,dürüst, alçak gönüllü ve mütevazı bir kişiliğe sahip olduğunu tekin’in @MasacRE (ordan hesap et )ben kendimi ayrıntılı bir şekilde hemde hobilerime kadar tanıttım hala tahmin yapmaya çalışıyorsunuz söylenene inanın tahminleri boşverin, ben de yalan olmaz, her konuda ne kadar düzgün ,dürüst, alçak gönüllü ve mütevazı bir kişiliğe sahip olduğumu @Dosi yakından biliyor zaten
evet doğru sen de bir ara foruma ara vermişsin sanırım! bildiğim kadarıyla haziran ayından bu yana (benim üye olduğum tarih yani ) sende aktif olarak foruma katılıyorsunEvet doğru söylüyor, foruma aktif olduğumdan beri bilirim ne kadar düzgün ,dürüst, alçak gönüllü ve mütevazı bir kişiliğe sahip olduğunu tekin’in @MasacRE (ordan hesap et )
Foruma üye olduğumdan beri deyip arttırıyorumevet doğru sen de bir ara foruma ara vermişsin sanırım! bildiğim kadarıyla haziran ayından bu yana (benim üye olduğum tarih yani ) sende aktif olarak foruma katılıyorsun
tabiki forumda her aktifleştiğimiz dönemler foruma yeni üye olmuşçasına bir his kaplar içimizi seni anlıyorum yani sanki daha önce üye olmamışsında bu hazirandan beridir üyeymişsin gibi hissediyorsun dimi dosi duygularını anlıyorum inankiForuma üye olduğumdan beri deyip arttırıyorum