'Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar' Setinde Yangın Çıktı, Çekimlere ve Yayına Zorunlu Ara Verildi! | NOW

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
59,037
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Gdzm1zLXQAAnaZz

NOW'ın Medyapım imzalı yeni dizisi 'Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar'ın setinde yangın çıktı.

Fırat Tanış, Vahide Perçin, Cem Yiğit Üzümoğlu, Denise Capezza, Devrim Yakut, Yağmur Başkurt, Nilsu Berfin Aktaş ve Helin Kandemir'in başrollerini paylaştığı yapımın setinde gece saatlerinde yangın çıktığı öğrenildi.

Çııkan yangın sonucu dizide kullanılan Şakir Paşa Kökü'nün tamamen yandığı ve onarılana kadar çekimlere ara verildiği açıklanırken dizinin 3. bölüm sonrası ekran yolculuğunun da kısa bir süre devam etmeyeceği duyuruldu.

Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar, yeni bölümüyle pazar 20.00'de NOW'da!

Allah'ım resmen nazara geldik. Çok üzüldüm. :T Bu hafta reytingler artar inşallah da moral olur ekibe.

Yuhh tamamen mi yanmış. 😱 Nasıl olabiliyor bu? Bekçi güvenlik vs. birinin bulunması gerekirdi.

Çok geçmiş olsun tüm ekibe.

• Beğendim
Reactions: cookies
Olacak iş değil. Nazara gelmişler.

Geçmiş olsun ekibe.

• Beğendim
Reactions: Bully
Çok tuhaf geldi bana. Nazar mı ihmal mi yoksa kundaklama mı ama iyice araştırılması lazım.

Bu kadar büyük bir prodüksiyona böylesine önlemsizlik çok tuhaf...
Soruşturmayı takip etmek lazım...

• Beğendim
Reactions: cookies
amatörlük akıyor. bekçi-su tankeri-iftaiye eğitimli birisi vb önlem alınabilirdi.

Yangına dair video çok kötü. Çok üzüldüm. :(

1. bölüm sonrası dava haberi geldi, 2. bölümde reytingler düştü, 3. bölümden önce plato yandı bu dizi neden bu kadar talihsizlik yaşıyor bilmiyorum ama üstünde ciddi bir nazar var. :( Teknik bir sebepten de olabilir ama Osmanlı paşasını gelinine aşık gösteriyorsunuz diye çıldırıp böyle şeylere kalkışabilecek yobazların yaşadığı bir ülkede olduğumuz için sabotaj ihtimali hiç uzak gelmiyor açıkçası. Dizi daha yeni başlamışken ara verilmesi (gelecek hafta yılbaşı nedeniyle zaten verilirdi diye düşünüyorum ama uzaması) kötü olacak ama can kaybının yaşanmaması büyük teselli olduğu için dizi bir şekilde beklenir orası sorun değil. Sigorta yapıldıysa parayı alıp halledebilirler ama sanat ekibinin onca emeğinin çöpe gitmesi ve yenilerini yapmak için gecesini gündüzüne katacak olması çok üzücü. Geçmiş olsun diyelim ve yeni yılda dizinin küllerinden doğmasını umut edelim.

Çok üzücü bir olay. Onca emek heba olmuş.
Can kaybının olmaması tek teselli. Dizi nazara geldi. Sabotaj ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum. Büyük geçmiş olsun tüm ekibe.. Dizinin yeni yıldan sonraki haftalarda başlamasını bekliyor olacağız..

GftwWloW4AAAmHQ.jpeg

Son düzenleme: