cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 15,083
- Puanı
- 1,060
Tanıtım yine çok iyi. Şakir Paşa'mız her zorluğun altından çıkar. Rozali çıkmaz geri gelir inşallah.
Tanıtım yine çok iyi. Şakir Paşa'mız her zorluğun altından çıkar. Rozali çıkmaz geri gelir inşallah.
aaaaa en yüzsüz kapatma unvanını aldı aniesi 😱
Yok bu iddia 3-4 bölüm önce de çıkmıştı, asılsız yani.Bu iddia doğruysa ortalık yıkılırrrr![]()
![]()
@xemrexxx @cokiyitvci @Aserat @Yakamoz-Asi @Bully @serhatt @Angelica @Zeyno @Gizmen @cookies
Bu iddia doğruysa ortalık yıkılırrrr![]()
![]()
@xemrexxx @cokiyitvci @Aserat @Yakamoz-Asi @Bully @serhatt @Angelica @Zeyno @Gizmen @cookies
Bu iddia her şey olur ama doğru olmaz hayal kurmaya gerek yok. Zaten büyük ihtimalle Rozali'nin hikayesi de bitti.Bu iddia doğruysa ortalık yıkılırrrr![]()
![]()
Bu iddia doğruysa ortalık yıkılırrrr![]()
![]()
Bombastik olur gelirse![]()
ayol kimler kimler nerelere konuk oluyor yani sıfır ihtimal diyememBu iddia her şey olur ama doğru olmaz hayal kurmaya gerek yok. Zaten büyük ihtimalle Rozali'nin hikayesi de bitti.
Keşke doğru olsaayol kimler kimler nerelere konuk oluyor yani sıfır ihtimal diyemem![]()
Bana biraz kelin ilacı olsa kendi basına sürerdi gibi geliyor keramet Kıvanç ta olsa önce kendi dizisi devam ederdiBu iddia doğruysa ortalık yıkılırrrr![]()
![]()
Ben olaya reyting açısından bakmadımBana biraz kelin ilacı olsa kendi basına sürerdi gibi geliyor keramet Kıvanç ta olsa önce kendi dizisi devam ederdi![]()
Öyledir ne diyeyim kuzumBen olaya reyting açısından bakmadım![]()