NOW Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar - Dizi Yorumları

Ben de şaşırdım valla, köşk insan kaynıyor. Geçen bölüm İsmet sürekli kontrol etmişti bir de. Büyük cesaret. Yasak aşk heyecanı böyle olsa gerek.

Uşak zaten şüpheleniyordu, artık iyice emin oldu.
İzlerken aklıma Bihterle Behlül geldi. Onlar bile geceyarısı ve kimsenin olmadığı serada buluşmuşlardı. Gelini geçtim de Şakir Paşa'daki cesarete inanamadım. Hem ailesini hem itibarını kaybetme pahasına güpegündüz nelere kalkıştı.
Bir de salondaki eşyalar devrilirken çıkan seslere aldırış etmemeleri... Lala engellemeseydi Hakkiye salona girecekti 😱

ben Survivor izlediğim için bölümü geriden izliyorum :F
ill i feel sick GIF

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Güpegündüz, herkesin uyanık olduğu ve ortalıkta gezindiği bir zamanda, birinin kocası, diğerinin karısı köşkün üst katında iken bu ne cesaret yahu... Gerçekten şoke oldum izlerken...

Ben de şaşırdım valla, köşk insan kaynıyor. Geçen bölüm İsmet sürekli kontrol etmişti bir de. Büyük cesaret. Yasak aşk heyecanı böyle olsa gerek.

Uşak zaten şüpheleniyordu, artık iyice emin oldu.

Sevdiği adama ulaşmak için haremdeki diğer kadınları elimine etmeye çalışacak Hürrem modu açıldı. :A Bu arada birkaç mesaj önce aynı fragmanı @Bully paylaşmış konuyu incele biraz. :A
ay bunlardaki kudurukluk ne öyle bir de etrafı dağıtmışlar gündüz vakti :F:F

ismet gençken de çekmiş şakir hanzosundan.ss
Nigar da uyanık çıktı kızın söylediklerini kendi fikirleri gibi aktarırkene

Son düzenleme:
- Sara hanımcığım yorulmadınız İnşallah, malum ev çok büyük biz bile yoruluyoruz gezerken
+ yorulmadım efendim biz büyük eve alışkınız. umarım inşallah tez vakitte siz de alışırsınız

Son düzenleme: