Reytingler gereken cevabı verecektir ben uyumaya gidiyorum.evet hayal kaya ve eda ece yeni sezonu göremeyecek işe imza attı zaten
suat karakteri için de onur tuna olacak diyolla sana altın vuruşu olur bu direkt wefadsın
Reytingler gereken cevabı verecektir ben uyumaya gidiyorum.evet hayal kaya ve eda ece yeni sezonu göremeyecek işe imza attı zaten
suat karakteri için de onur tuna olacak diyolla sana altın vuruşu olur bu direkt wefadsın
rüyanda ecünnüleri gör hadi gut naytReytingler gereken cevabı verecektir ben uyumaya gidiyorum.
Parlak gördüm kudur.rüyanda ecünnüleri gör hadi gut nayt
bak yakında dizide bunu da görürsünParlak gördüm kudur.
Görme imkanım yok çünkü bu dizi gidici.bak yakında dizide bunu da görürsünneyse onur tunadan daha çok yakışır gibi role bu
https://twitter.com/x/status/1883616677696549141
Görsen de anlamazsınGörme imkanım yok çünkü bu dizi gidici.
Bunlar benim kesip attığım tırnak olamaz.
Senin tırnağında ne mikroplar vardır .ssBunlar benim kesip attığım tırnak olamaz.
Senin gibi kalbimde ve beynimde yok bari.Senin tırnağında ne mikroplar vardır .ss
Kız kalbinde 40 tane herif var, illa birkaçı pistirSenin gibi kalbimde ve beynimde yok bari.
O da senin pis iftiralarından.Kız kalbinde 40 tane herif var, illa birkaçı pistir
Best modelları yan yana koyalım sadece 1 tane seç o zamanO da senin pis iftiralarından.
Hiç seçmem.Best modelları yan yana koyalım sadece 1 tane seç o zaman
Hadi inşallah, fragman çok iyiNet artarız özellikle AB ve ABC1'de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?