'Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar' Bu Hafta Yayınlanmayacak! | NOW

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,753
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Gdzm1zLXQAAnaZz

NOW'ın sevilen dizisi 'Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar'ın yeni bölümü bu hafta ekrana gelmeyecek.

Fırat Tanış, Vahide Perçin, Cem Yiğit Üzümoğlu, Denise Capezza, Devrim Yakut, Yağmur Başkurt, Nilsu Berfin Aktaş ve Helin Kandemir'in başrollerini paylaştığı dizinin yeni bölümü 27 Nisan Pazar akşamı ekrana gelecek.

Bilindiği üzere Medyapım imzalı dizinin setinde geçtiğimiz günlerde ikinci kez bir yangın çıkmış ve çıkan yangında dumandan etkilenerek kalp krizi geçiren bir set çalışanı hayatını kaybetmişti.

Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar, yeni bölümüyle 27 Nisan Pazar 20.00'de NOW'da!

Bunlar izleyici ile dalga geçiyor, adam akıllı finalinizi yapın çekin gidin artık.

Büyü filminin uğursuzluk algısını geçen bir iş oldu, tebrikler Med Yapım :A

Gerçekten sıktı bu iş. Yükseliş yaşayacağı kesin olan bölümlerde erteleniyor. Tam yükseliş yaşamışken bu yapılır mı ? Dizinin reytingleri düşsün diye uğraşıyorlar resmen, buna rağmen dizinin reytingleri direniyor yine de.

27 Nisan itibariyle dizinin başlamasından bu yana 133 gün geçecek. Buda 19/20 bölüm demek. Henüz 12 veya 13. Bölüm yayınlanacak.
Medyapım'ın Hudutsuz Sevda'ya gösterdiği özen (!)'e bakınca şok olmadım desem ? Hudutsuz'da neredeyse yayınlanmayacaktı + belirsizlik sebebi yüzünden reyting kaybı yaşadı TOTAL'de

• Aynen
Reactions: TenTen
1 kişi vefat etti yayınlanmaz diyordum zaten, mekanı cennet olsun. :(

Son düzenleme:
Set amirinin hayatını kaybetmesinden sonra çekimlere biraz ara verileceği belliydi zaten. İnsani olan da bu..

Set çalışanı vefat ettiği için Aşk Yalanı Sever'i yayından kaldırmıştı kanal yayınlandığı dönem, aynı performansı bu dizi için neden göstermiyor merak ettim doğrusu.

Bu alana bir cevap yazın...