'Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar'ın Yayın Tarihi Afişle Duyuruldu! | NOW

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,842
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Gdzm1zLXQAAnaZz

NOW'ın merakla beklenen yeni dizisi 'Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar'ın yayın tarihi afişi ile duyuruldu.

Vahide Perçin, Fırat Tanış, Devrim Yakut, Cem Yiğit Üzümoğlu, Denise Capezza, Nilsu Berfin Aktaş, Helin Kandemir ve Yağmur Başkurt'un kadrosunda yapım, pazar akşamları ekrana gelecek.

Yönetmen koltuğuna Bahadır Karataş'ın oturduğu, senaryosunu Hande Altaylı'nın kaleme aldığı dizide Meryem Uzerli de konuk oyuncu olarak izleyici karşısına çıkacak.

Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar, ilk bölümüyle 15 Aralık Pazar 20.00'de NOW'da!

Afiş çok iyi, günü de çok iyi. Bol başarılar inşallah. :Z:bhr:

Annem büyük bir heyecanla bekliyor bu diziyi :A

İlk bölüme bakacağım ben de.

Afişi çok güzel olmuş. Ben hafta içi bekliyordum ancak pazar günü de tutacaktır bu dizi.

İlk kez cümbür cemaat çekilen bir afiş kaliteli olmuş. En son Muhteşem Yüzyılda sevmiştim. Senaristi Fatih Altaylı`nın eşiymiş. Umarım beklentileri karşılar dizi.

• Beğendim
Reactions: cookies
İlk kez cümbür cemaat çekilen bir afiş kaliteli olmuş. En son Muhteşem Yüzyılda sevmiştim. Senaristi Fatih Altaylı`nın eşiymiş. Umarım beklentileri karşılar dizi.
Senaristi Fatihin eşi olduğu için Meryemi ikna edebildiler zaten.İnşallah tutar ama yanlış gün yılbaşı araları nolcak ?

• Beğendim
Reactions: S.G.A.T.
Cuma yayınlanmasını isterdim ama Kızılcık Şerbeti zaten yüksek reytingler alıyorken son haftalarca iyice coşması (ki reyting çalabilme ihtimali vardı) göz korkutmuş olsa gerek. Pazar günü doğrudan kadın izleyiciye yönelik bir dizi olmadığı için (mesela annem Kirli Sepeti bittiğinden beri hiçbir şey izlemiyor) şansı daha fazla görünüyor ama Teşkilat ve Deha gibi yüksek reytingli işlerin olması yine de yabana atılmaması gereken bir durum. Umarım hakkı olan sonuçları alır da bu önemli ailenin hikayesini hakkıyla işleyecek uzunlukta bir ömre sahip olur.
------

Senaristi Fatihin eşi olduğu için Meryemi ikna edebildiler zaten.İnşallah tutar ama yanlış gün yılbaşı araları nolcak ?
RU da Medyapım dizisi olduğu için ikna edilmiştir 2. sezon sonra çekileceği için burada da oynamasını rica etmiştir yapımcı.