En yakışıklı oyuncak benim@serhatt
Kulina'mız da sensin
1 Yıldır dizi yazma sözüm var AtacanaSevmiyorum o diziyi artıkın..
1 Yıldır dizi yazma sözüm var AtacanaŞu MS başlatıp düzene oturttuktan sonra Bez Bebeği forum üyeleriyle çekecem
Çek çek şimdiden belli lakaplar aslında1 Yıldır dizi yazma sözüm var AtacanaŞu MS başlatıp düzene oturttuktan sonra Bez Bebeği forum üyeleriyle çekecem
101 bölüm yayındayken nerdeydinizKıymete bindi dizi A2 alınca...@ozgur2113
Kız sen bildirimlerine bakmıyon mu en son bir şeye etiketledim seni.ss1 Yıldır dizi yazma sözüm var AtacanaŞu MS başlatıp düzene oturttuktan sonra Bez Bebeği forum üyeleriyle çekecem
Burada olduğum süreçte başlatırsan elimden gelen desteği veririm1 Yıldır dizi yazma sözüm var AtacanaŞu MS başlatıp düzene oturttuktan sonra Bez Bebeği forum üyeleriyle çekecem
Daha tam aktifliğim düzenim oturmadı 20 dakıka önce geldim bildirimlere henüz bakmadım hepsineKız sen bildirimlerine bakmıyon mu en son bir şeye etiketledim seni.ss
MS diyorum açıkla diyorum beni
A2 de hiç izleme fırsatım olmadı yarın bakacam inş denk gelirsemKıymete bindi dizi A2 alınca...@ozgur2113
Vermekten anladığın şey ne acaba ÖzgürcümAferin herkese verme zaten
Sabırsızlıkla bekliyorumDaha tam aktifliğim düzenim oturmadı 20 dakıka önce geldim bildirimlere henüz bakmadım hepsine
Seni açıklayacam bu gece konunun açılacağı günü duyurup
Ona bakacağına saat 5te aşkı memnuya bak kanald deA2 de hiç izleme fırsatım olmadı yarın bakacam inş denk gelirsem
Değer demişsin ya ona dedimVem
Vermekten anladığın şey ne acaba Özgürcüm
Bence senin için fesat,kıvırma şimdi,sinsirella seniDeğer demişsin ya ona dedimİçin fesat
Lütfen Gülben'in düet yaptığı biri olmasın.@Çiğdem-
Sana yine tatsız bir süpriz olabilir BugraSabırsızlıkla bekliyorumŞampiyon geliyor
Sana yine tatsız bir süpriz olabilir Bugra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?