En yakışıklı oyuncak benim@serhatt
Kulina'mız da sensin![]()
![]()
1 Yıldır dizi yazma sözüm var AtacanaSevmiyorum o diziyi artıkın..
1 Yıldır dizi yazma sözüm var AtacanaŞu MS başlatıp düzene oturttuktan sonra Bez Bebeği forum üyeleriyle çekecem
![]()
![]()
![]()
Çek çek şimdiden belli lakaplar aslında1 Yıldır dizi yazma sözüm var AtacanaŞu MS başlatıp düzene oturttuktan sonra Bez Bebeği forum üyeleriyle çekecem
![]()
![]()
![]()
101 bölüm yayındayken nerdeydinizKıymete bindi dizi A2 alınca...@ozgur2113
Kız sen bildirimlerine bakmıyon mu en son bir şeye etiketledim seni.ss1 Yıldır dizi yazma sözüm var AtacanaŞu MS başlatıp düzene oturttuktan sonra Bez Bebeği forum üyeleriyle çekecem
![]()
![]()
![]()
Burada olduğum süreçte başlatırsan elimden gelen desteği veririm1 Yıldır dizi yazma sözüm var AtacanaŞu MS başlatıp düzene oturttuktan sonra Bez Bebeği forum üyeleriyle çekecem
![]()
![]()
![]()
Daha tam aktifliğim düzenim oturmadı 20 dakıka önce geldim bildirimlere henüz bakmadım hepsineKız sen bildirimlerine bakmıyon mu en son bir şeye etiketledim seni.ss
MS diyorum açıkla diyorum beni![]()
A2 de hiç izleme fırsatım olmadı yarın bakacam inş denk gelirsemKıymete bindi dizi A2 alınca...@ozgur2113
Vermekten anladığın şey ne acaba ÖzgürcümAferin herkese verme zaten![]()
![]()
Sabırsızlıkla bekliyorumDaha tam aktifliğim düzenim oturmadı 20 dakıka önce geldim bildirimlere henüz bakmadım hepsine![]()
Seni açıklayacam bu gece konunun açılacağı günü duyurup![]()
Ona bakacağına saat 5te aşkı memnuya bak kanald deA2 de hiç izleme fırsatım olmadı yarın bakacam inş denk gelirsem![]()
![]()
![]()
Değer demişsin ya ona dedimVem
Vermekten anladığın şey ne acaba Özgürcüm![]()
Bence senin için fesat,kıvırma şimdi,sinsirella seniDeğer demişsin ya ona dedimİçin fesat
![]()
![]()
Lütfen Gülben'in düet yaptığı biri olmasın.@Çiğdem-
Sana yine tatsız bir süpriz olabilir BugraSabırsızlıkla bekliyorumŞampiyon geliyor
![]()
![]()
Sana yine tatsız bir süpriz olabilir Bugra![]()
![]()
![]()