Necdet; oğlu, kardeşi vs. falan mıydı yani orada Meliha'nın? O anlamda.Nasıl bir bağlantı olacak ki
Necdet; oğlu, kardeşi vs. falan mıydı yani orada Meliha'nın? O anlamda.Nasıl bir bağlantı olacak ki
Teşekkür ederim.Hikaye gereği karşılıklı sahneleri vardı.
Necdet; oğlu, kardeşi vs. falan mıydı yani orada Meliha'nın? O anlamda.
Hee, tamam.Melihanın evlendiği adamın oğluydu
Hee, tamam.Sanırım bu dizide de oynuyor o, Evrim Alasya ile beraber bu diziye transfer oldu sanırım o da.
Diziyi bıraktığım için karakteri bilmiyorum, ama oyuncu sosyal medyada baya konuşuluyordu.Yaa çok sevindim karakteri sevmemiştim kızdırmıştı beni ama oyuncuyu çok sevmiştim bu dizide olacak olmasına sevindim
Diziyi bıraktığım için karakteri bilmiyorum, ama oyuncu sosyal medyada baya konuşuluyordu.Bence iyi olmuş ikisinin tekrar olması, karşılıklı sahneleri falan olursa Kırmızı Oda'yı anımsatır.
Çok iyi abla.
Çok fazla dram abla.keşke bırakmasaydın diziyi ya
Çok iyi abla.
Çok fazla dram abla.Bu kadar dramı kaldıramam.
Nasıl yani, anlamadım.+ oynaşı@Emre Ozansoy
Yok abla ya...Kaldırırdın bence
Maalesef benim dilim varmadı...Nasıl yani, anlamadım.Evlendiği adamın oğlu ile mi sevgili falandı?
Yok abla ya...Çocukluk iyi, hem güldürüyor hem ağlatıyor. Kırmızı Oda'da öyle bir şey de yok.
Nasıl yani, anlamadım.Evlendiği adamın oğlu ile mi sevgili falandı?
Yok abla ya...Çocukluk iyi, hem güldürüyor hem ağlatıyor. Kırmızı Oda'da öyle bir şey de yok.
Çok saçma...Maalesef benim dilim varmadı...
Neyse burada daha fazla konuşulmasın uğuru kaçacak.+ oynaşı@Emre Ozansoy
Çok saçma...İyi ki bırakmışım izlemeyi.
Çocukluk > Kırmızı Oda abla.Çocuklukta dram var ama yani birbirlerini sevdi ama necdet başka kadınla oldu
İzlesem de aynı tepkiyi verirdim bence abla.izleseydin saçma demezdin
Çocukluk > Kırmızı Oda abla.Dodo, Bambi ve Mavi yeter.
Kırmızı Oda'nın ilk iki bölümünü izledim, ağladım.Daha da izlemem dedim. Ama Necdet'in sahnelerine bakabilirim.
İzlesem de aynı tepkiyi verirdim bence abla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?