Necdet; oğlu, kardeşi vs. falan mıydı yani orada Meliha'nın? O anlamda.Nasıl bir bağlantı olacak ki![]()
Necdet; oğlu, kardeşi vs. falan mıydı yani orada Meliha'nın? O anlamda.Nasıl bir bağlantı olacak ki![]()
Teşekkür ederim.Hikaye gereği karşılıklı sahneleri vardı.
Necdet; oğlu, kardeşi vs. falan mıydı yani orada Meliha'nın? O anlamda.![]()
Hee, tamam.Melihanın evlendiği adamın oğluydu![]()
Hee, tamam.Sanırım bu dizide de oynuyor o, Evrim Alasya ile beraber bu diziye transfer oldu sanırım o da.
![]()
Diziyi bıraktığım için karakteri bilmiyorum, ama oyuncu sosyal medyada baya konuşuluyordu.Yaa çok sevindim karakteri sevmemiştim kızdırmıştı beni ama oyuncuyu çok sevmiştim bu dizide olacak olmasına sevindim![]()
Diziyi bıraktığım için karakteri bilmiyorum, ama oyuncu sosyal medyada baya konuşuluyordu.Bence iyi olmuş ikisinin tekrar olması, karşılıklı sahneleri falan olursa Kırmızı Oda'yı anımsatır.
![]()
Çok iyi abla.
Çok fazla dram abla.keşke bırakmasaydın diziyi ya![]()
Çok iyi abla.![]()
Çok fazla dram abla.Bu kadar dramı kaldıramam.
![]()
Nasıl yani, anlamadım.+ oynaşı@Emre Ozansoy
Yok abla ya...Kaldırırdın bence![]()
Maalesef benim dilim varmadı...Nasıl yani, anlamadım.Evlendiği adamın oğlu ile mi sevgili falandı?
![]()
Yok abla ya...Çocukluk iyi, hem güldürüyor hem ağlatıyor. Kırmızı Oda'da öyle bir şey de yok.
![]()
Nasıl yani, anlamadım.Evlendiği adamın oğlu ile mi sevgili falandı?
![]()
Yok abla ya...Çocukluk iyi, hem güldürüyor hem ağlatıyor. Kırmızı Oda'da öyle bir şey de yok.
![]()
Çok saçma...Maalesef benim dilim varmadı...![]()
Neyse burada daha fazla konuşulmasın uğuru kaçacak.+ oynaşı@Emre Ozansoy
Çok saçma...İyi ki bırakmışım izlemeyi.
![]()
Çocukluk > Kırmızı Oda abla.Çocuklukta dram var ama yani birbirlerini sevdi ama necdet başka kadınla oldu
İzlesem de aynı tepkiyi verirdim bence abla.izleseydin saçma demezdin![]()
Çocukluk > Kırmızı Oda abla.Dodo, Bambi ve Mavi yeter.
Kırmızı Oda'nın ilk iki bölümünü izledim, ağladım.Daha da izlemem dedim. Ama Necdet'in sahnelerine bakabilirim.
İzlesem de aynı tepkiyi verirdim bence abla.![]()