Şahin Kendirci Performansları (Gassal Dizi Müzikleri)

Hangi yorumu daha çok beğendiniz?

• Kullanılan toplam oy
    7

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
116,948
Puanı
1,060
Müzik dünyasının başarılı ismi Şahin Kendirci Tabii’de yayınlanan “Gassal” isimli dizinin şarkılarını üstlendi.
“İçim Yanar” şarkısı 11 günde 13 milyon dinlenmeye ulaştı.

İşte tüm yayınlanan o performanslar:

“İçim Yanar”

“Bana Sor”

“Yıkılmışım Ben”

“Sevme”

“Bu Şehir Beni Boğuyor”

“Çocuk Oldum”

“Kaderimin Oyunu”

“Benim İçin Üzülme”

“Gülüm Benim”

Dizi baya gündem oldu. Şahin Kendirci de çok iyi bir ses, damardan okuyor maşallah.

Hızlandırılmış modda dinleyip 7 şarkıyı beğendim ve oyladım. Yıkılmışım Ben ve Çocuk Oldum yorumlarını daha az beğendim.

Konu için emeğine sağlık @Dosi

• Harika
Reactions: Dosi
Dizi baya gündem oldu. Şahin Kendirci de çok iyi bir ses, damardan okuyor maşallah.

Hızlandırılmış modda dinleyip 7 şarkıyı beğendim ve oyladım. Yıkılmışım Ben ve Çocuk Oldum yorumlarını daha az beğendim.

Konu için emeğine sağlık @Dosi
İçim Yanar şarkısını geçen dizinin bir sahnesi eşliğinde sosyal medyada denk geldim ve kimin söylediğini bilmiyordum henüz. Şarkıyı inanılmaz beğendim ve araştırınca Şahin’in seslendirdiğini farkettim. Kaç gündür konu aklımdaydı ama üşeniyordum.
Daha öncede Aleyna için benzer konu açmıştım. Aynısını yaptım.

Aslında İçim Yanar’ın ayrı klip konusu açılıp Top10’da oylanması gerek,
İstersen sen ayrı konu aç. Tolgab eklerse oylarız. (Arabesk olduğu için belki fazla listesine alan olmaz o ayrı :A )
Şarkı 2024 olarak şarkı etkinliğinde olur. Biz başlatana kadar rahat 20 milyon olur :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
İçim Yanar şarkısını geçen dizinin bir sahnesi eşliğinde sosyal medyada denk geldim ve kimin söylediğini bilmiyordum henüz. Şarkıyı inanılmaz beğendim ve araştırınca Şahin’in seslendirdiğini farkettim. Kaç gündür konu aklımdaydı ama üşeniyordum.
Daha öncede Aleyna için benzer konu açmıştım. Aynısını yaptım.

Aslında İçim Yanar’ın ayrı klip konusu açılıp Top10’da oylanması gerek,
İstersen sen ayrı konu aç. Tolgab eklerse oylarız. (Arabesk olduğu için belki fazla listesine alan olmaz o ayrı :A )
Şarkı 2024 olarak şarkı etkinliğinde olur. Biz başlatana kadar rahat 20 milyon olur :A
Arabesk damarın kabarmış :A Olur açayım ben konuyu :A

Aynen 20 olur biz başlatana kadar :A

• Harika
Videoları izlenme sıralamasına göre paylaşmıştım. Bazıları daha yeni paylaşıldığı için zamanla sıralama değişecektir.

Tüm şarkıları güzel yorumlamış. Dizinin ilk bölümüne bakacağım.

Konuya gelmişken bir doz İçim Yanar’ı alayım yine
------

@RüzgarGülü hem dinleyince oylarım seçeneğini seçmişsin hem de hepsini oylamışsın :A

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
En çok ak
Videoları izlenme sıralamasına göre paylaşmıştım. Bazıları daha yeni paylaşıldığı için zamanla sıralama değişecektir.

Tüm şarkıları güzel yorumlamış. Dizinin ilk bölümüne bakacağım.

Konuya gelmişken bir doz İçim Yanar’ı alayım yine
------

@RüzgarGülü hem dinleyince oylarım seçeneğini seçmişsin hem de hepsini oylamışsın :A
5 mi 6 ne bölüm izledim hepsi güzeldi dinledim. :D

• Beğendim