- Reaksiyon puanı
- 113,529
- Puanı
- 1,060
Ne bileyim serhat’in gördüğü hayaller denen mesajda (serhatı anlatıyor) senin cevabın öyle algılattırdı
Ne bileyim serhat’in gördüğü hayaller denen mesajda (serhatı anlatıyor) senin cevabın öyle algılattırdı
O detay benimde dikkatimi çekti ama fazla dillendirmeyeyim dedim artık
Bana zamanında ikinci cevaa derlerdi kulakları çınlasın ne yapayım parlakları
Sağol datlum melisa saymıştı bu özelliklerimiAnlamamak için @xemrexxx gibi safoz ve iftiracı ve yalancı dolandırıcı olmak lazım.
Bu özellikte olanlar cehennemin dibinde cayır cayır yanıyor hatırlatayım da.Sağol datlum melisa saymıştı bu özelliklerimi
Ne biliyon öte tarafa gidip gördün müBu özellikte olanlar cehennemin dibinde cayır cayır yanıyor hatırlatayım da.
Apaçık deliller var ANLAYANA.Ne biliyon öte tarafa gidip gördün mü
Hikayesi bitmişti ama. Şebnem ise artık güçlü, hem zengin hem de sevdiği adam yanında. Kesin bilgi diyerek senin beklentini sonlandırmışEce Uslu,ŞahaneHayatım'la ilgili konuştu: ''Karakteri çok sevdim. Ekip çok tatlıydı, hepsiyle rahat çalıştım. Eğlenceli bir işti, bana da iyi geldi. Devamı gelmeyecek, kesin bilgi.''
Hayat bitti @Dosi
Ceyda Düvenci tekrardan kesin bilgi mi diye sordu. Cevabı: Bana verilen bilgi o şekilde dedi.Hikayesi bitmişti ama. Şebnem ise artık güçlü, hem zengin hem de sevdiği adam yanında. Kesin bilgi diyerek senin beklentini sonlandırmış
Yeni Bölüm fragmanı:
İlk 8'de de hep kaybediyordu.hep şebnemin kazanması sıkıcı bir hal aldıbu şekilde 2.sezonu görmesi zor dizinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?