Şah Mat | 9. Bölüm |

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XanTier
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

XanTier

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,252
Puanı
1,061

Şah Mat 8. Bölüm Özeti
34rcp44 öldü.
Takas 34rcp44'e ihanet etti.
Arslan Bey kızı Zeynep'i karçıdı.
Almila kvp'yi ele geçirdi.

Şah Mat 9. Bölüm
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8

Dizimi Vadi ile ilişkilendirenler var. Ben özellikle Vadi'ye benzetmemeye çalışıyorum.

Tarihlere ve saatlere dikkat ederek okumanızı öneririm. Zaman zamangeçmişe dönüşler olacak. Bazen geçmiş mi yoksa şimdiki zaman mı olduğunu fark edemeyebilirsiniz.

3 ay sonra, Eylül 2032

Geçen 3 ay içerisinde Takas eskiden Arslan Bey'in olan mevkiye yükseldi. Forumdash'tan aldığı birçok görevi yerine getirdi.

Almila'nın sorgusunda çocuklarduymasın'ın yurtdışında olduğunu söyleyen kvp, hangi ülkede olduğunu söylemeden önce Takas tarafından kurtarıldı.

Zeynep babası Arslan Bey'e 34rcp44 ile ilgili hiç bir şey çaktırmadı.

çocuklarduymasın'ın nerede olduğu ise hala belli değil.

Almila ise yaklaşık 2 aydır yurtdışında. Ve hala öyle.

19 Eylül 2032, Almila'nın Mekanı, 11:45

Almila yurtdışında olduğu ve Arslan Bey de kızıyla ilgilendiği için Almila'nın çetesi boşta kalmıştır. Haraç topladıkları bir çok kişiler haraç vermemeye başlamışlardı. Almila kendi yerine cookies'i bırakmıştı. O da pek başarılı olamıyordu.

cookies: (kendi kendine) Almila döndüğünde beni kıtır kıtır kesecek.

İçeri birisi girdi ve "cookies. Harranlılar haraç vermeyi kestiler." dedi.

cookies: Çıkalım. Görüşelim bi.

19 Eylül 2032, Forumdash'ın Yeni Oteli, 11:30

WesTxCoasT, kvp ve birçok kişi bazı gerekli eşyaları Otel'e taşımaktadırlar. Nakliye aracının arkasında duran kişi elindeki televizyonu eşyaları almak için kvp gelmiştir.

kvp: Hadi gönder abi gönder.

Kasadaki adam televizyonu kvp'ye fırlatır. kvp bir anda gelen televizyon karşısında yere düşer. WesTxCoasT gelir.

WestxCoasT: Ne oldu? Tutamadın mı tüylü bamya?
kvp: Kime diyosun sen? Bana mı sordunuz taşınırken?
WestxCoasT: Hemen assoliste bağlıyo abi ya. kvp al abi bi Snickers ye.

kvp Snickers'ı açıp yer.

WestxCoasT: İyi misin abi?
kvp:Çok iyi geldi.
WestxCoasT: Açken sen, sen değilsin. Snickers. Açlığını yok et.
kvp: Ne diyon oğlum sen?

19 Eylül 2032, Harranlı Kahvehanesi, 12:25

cookies ve yanındaki adamı harranlı kahvehanesine girdiklerinde içeride birçok kişi vardı. Bir kişi vardı. Muhtemelen lider odur diye oraya yöneldiler. Masaya oturdular.

Harranlı Lider: Kimsin?
cookies: Almila'ya vermediğiniz haraçları almaya gelen kişi.
Harranlı Lider: Öyle birisini tanımıyorum.
cookies: Tanırsın zamanla. Asıl sen kimsin?
Harranlı Lider: Haraç devri bitti. Artık Almila bizden haraç kesmeyecek. (Ayağa kalkar) Bana Harranlı Fks14 derler. (Fks14 ayağa kalkınca herkes ayağa kalkar.) Eğerki Almila bir daha bizden haraç kesmeye kalkarsa senin başına bakıp, vazgeçsin.

Dedikten sonra adamına işaret eder. Adamı cookies'in sırtından 4 kez bıçaklar.

Fks14: Bunu Almila'nın önüne atın gitsin. Almila bizim kim olduğumuzu öğrensin.

20 Eylül 2032, Forumdash'ın Yeni Oteli, 13:00

Ertesi gün;

cevaa:Efendim. Sonunda. Döndü.
Forumdash: Türkiye'ye mi? Güzel. Çok güzel haber. Nerede şimdi?
cevaa: Ankara'daymış. En yakın zamanda İstanbul'a gelecek.
Forumdash: Gelsin gelsin. Ne kadar derin bir darbe yaptı öğrenmek istiyorum bir an önce.

Forumdash: cevaa. kvp ile birlikte birkaç adam topla. Vereceğim adrese gidin. O limana kaçak petroller gelecekmiş. Petrolleri ele geçirin.
cevaa: Emredersiniz Efendim.

WestxCoast takas'ın yanına gelir.

WestxCoasT:Fks14, Almila'nın adamını harcamış.
Takas: O kim?
WestxCoasT:Ünlü Harranlı Fks14. Tanımıyo musun?
Takas: Ha. Hatırladım. O ne oldu da baş kaldırmış.
WestxCoasT:Bilmiyorum.
Takas: Arkasında birileri vardır mutlaka.
WestxCoasT:İllaki.
Takas: Bi görüşelim onunla

21 Eylül 2032, Liman, 11:15

Ertesi gün;

cevaa: Gemi birazdan gelecek. Hazır olun.

10 dakika sonra gemi gelir. Adamlar petrol varillerini indirip kamyonlara yüklemeye başlarlar.

cevaa: Ateş!.

Ateş emrinin üzerine hepsi varilleri taşıyan admlar ateş etmeye başladı. Adamlar hemen silahlanıp karşılık verdi. Yaklşık 5 dakia süren çatışma sonrasında bütün adamlar öldürüldü. cevaa'nın adamlarından ise kvp ve 1 kişi kaldı. Birlikte kamyonlara doğru gittiler. Varilleri kamyona yükleyip oradan ayrılmak için işe koyuldukları sırada cevaa'nın gözüne lazer ışığı geldi. Kafasını çevirip baktığı anda başına isabet eden mermi sebebiyle yere yığıldı. Yanlarındaki adam da vurulduktan sonra kvp'nin göğsüne mermi geldi ve tepetaklak denize düştü.

22 Eylül 2032, Almila'nın Mekanı, 03:10

Ertesi gün;

Almila geri dönmüştür. Almila haraçların toplanamadığını, cookies'in öldürüldüğünü öğrenince hemen Arslan Bey ile görüşmek için sinirli bir şekilde onun evine doğru yola çıktı.

22 Eylül 2032, Arslan Bey'in Evi, 03:30

Zeynep birkaç tıkırtı sesi ile uyandı. Camından geliyordu sesler. Biraz çekingen tavırlarla cama yaklaştı. Perdeyi hafif aralayıp baktığında karanlıkta bir adam bekliyordu. Bahçeyi inceledikten sonra korumaların yerde yattığını gördü. Korktu. Adam cama taş atmaya devam ediyordu. Zeynep dayanamadı. Camı açtı.

Zeynep:Kimsin sen be?
Adam: Hadi gidiyoruz.
Zeynep: Sen kimsin be? Ben niye seninle geliyim? Manyak mısın?

Zeynep bir umutla aklından o kişinin 34rcp44 olabileceğini geçirdi. Ama sesi farklıydı.

Zeynep:Kimsin sen?
Adam: Adım Derin Darbe.

çocuklarduymasın Yurtdışında Ne Yapıyor?
Almila Yurtdışında Ne Yapıyordu?
Takas, Fks14 ile Ne Görüşecek?
Derin Darbe Kim?
Almila Arslan Bey'in Evine Gittiğinde Derin Darbe'yi Görecek mi?

Hepsi ve Daha Fazlası Şah Mat 10. Bölüm'de

Yönetmen

XanTier

Bölüm Oyuncuları
34rcp44
takas
Forumdash
Arslan Bey
Almila
Fks14
cookies
Yakamoz-Asi
kvp
cevaa
WesTxCoasT
çocuklarduymasın
Zeynep

Son düzenleme:
İlk olarak zaman atlaması için bence çok erken ne ara gittim ne ara geldim anlamadım senaryoda kapukluluklar olmuş malesef.
Yine birçok insanı katlemişsin. Dizinin konusunun acayip şekilde dışına çıkılmış.
Ve bölüm yine çok kısa tabi repliklerimde

Bide rica edicem Arslan Bey ile ilgili diyaloglarım olmasa ? @XanTier

Son düzenleme:
Beni öldür ya, öldür. Dizi daha iyi ve daha da hareketli olur.

güzel olmuş eline sağlık aga harranlıyla görüşelim bakalım kimmiş

- - - Ekleme - - -

aga reytingler düşüyo acil müdahale lazım

- - - Ekleme - - -

Bu ne ya hiç beğenmedim bu bölümü detayl yorum az sonra..

çok sert oldu emek var en azından pek beğenmedim deseydin bu ne ya diyince adamın morali bozulmuştur

WestxCoasT: Ne oldu? Tutamadın mı tüylü bamya?
kvp: Kime diyosun sen? Bana mı sordunuz taşınırken?
WestxCoasT: Hemen assoliste bağlıyo abi ya. kvp al abi bi Snickers ye.

güzel olmuş eline sağlık aga harranlıyla görüşelim bakalım kimmiş

- - - Ekleme - - -

aga reytingler düşüyo acil müdahale lazım
[/SIZE]

O kadar müdahele ettik ama yükseliş yok hala retinglerde.
[/B][/COLOR][/FONT]

Dünün acısını mı çıkarıyosun :angel: ? Senaryo hakkında istediğim yorumu yapabilirim @XanTier bana kırılmaz

Dünün acısını mı çıkarıyosun :angel: ? Senaryo hakkında istediğim yorumu yapabilirim @XanTier bana kırılmaz
bana demiştim ama asıl kırıcı yorum bu işte ister istemez kırılır

aga doğrusunu söylemek gerekirse ben de pek beğenmedim bu bölümü nedense kendimin rolü az olunca dizi güzel olmuyo

Gerçekten beni öldür, daha iyi olacak dizi @XanTier.

bana demiştim ama asıl kırıcı yorum bu işte ister istemez kırılır

aga doğrusunu söylemek gerekirse ben de pek beğenmedim bu bölümü nedense kendimin rolü az olunca dizi güzel olmuyo

Bak işte sende benim gibi düşünüyosun bu bölüm olmamış. İkimizin replikleride azalmış dizi reytinglerde büyük düşüş yaşayacak gibi

Bak işte sende benim gibi düşünüyosun bu bölüm olmamış. İkimizin replikleride azalmış dizi reytinglerde büyük düşüş yaşayacak gibi
sen değil de benim rolüm azalınca ister istemez bi düşüş olmuş tabi
kendi repliklerimi okuyunca bile heycanlanıyodum bu sefer basit olmuş gibi arada olur böyle aga toparlarsın sen

Az da olsa kırldım açıkçası :mmm:

o 3 ayda bazı önemli olaylar oldu. O olaylar gelecek 2 bölümde açığa çıkacak. Ama bu bölüm böyle olması gerekti.

Aklımdaki şeylerin gerçekleşmesi için böyle bi bölüme gerek vardı malesef. Ama hemen böyle tepki vermen biraz kırdı

Dizinin konusunun dışına çıktığımın farkındayım. Sırf o konuya dönmek için zaten 34rcp44 öldü. Dediğim gibi önümüzdeki 2 bölüm.

Bölüm kısa. Sıkıcı bölümü daha da gerkesiz şeylerle uzatmak istemedim.

Her bölüm repliğin olacak diye bir kural yok.
Farkettin mi bilmem ama senin pasif olduğun bölüm sonrası bölüme damga vuruyosun :

Her bölüm bol aksiyon olmaz replikler ilginç olmuş harbiden, güzel olmuş aga sıkma canını.

Dizimde ölemk isteyen 2. kişisin :mmm:

Hadi o olmadı, bazı arkadaşlarla diyalog içerisine alma beni. O şekilde olabilir belki. Ölsem de olur. Baksana Memati öldüğünde Kurtlar Vadisi Pusu ne kadar hareketlendi, bir o kadar da hareketlenebilir dizin.

sen değil de benim rolüm azalınca ister istemez bi düşüş olmuş tabi
kendi repliklerimi okuyunca bile heycanlanıyodum bu sefer basit olmuş gibi arada olur böyle aga toparlarsın sen

Dış kapının mandalısın sen yakında öleceksin fazla heyecanlanma :semi-twins:

aga arslanım çok ölmek istiyo bana öldürt onu ihanet ettir forumdashla falan düşman olalım bişeyler yap yani
arslan bey i öldürme şeklim çakırın tombalacaıyı öldürmesi gibi olsun aga

- - - Ekleme - - -

Dış kapının mandalısın sen yakında öleceksin fazla heyecanlanma :semi-twins:

sadece gülüyorum
beni öldürecek cesareti varsa öldürsün bakalım dizisi ne hale gelecek dizinin başrolü olduğumu unuttun sanırım mandal değil başrolüm ben başrol saksı değilim

Adam resmen gömdü beni iki dakikada.

Özür dilerim

10. bölümü merakla bekliyorum öyleyse

Bu arada senarydan çıkmak isteyenler çıksın fazla gereksiz var