Şah Mat | 7. Bölüm | 34rcp44 ve Takas'a Ne Olacak?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XanTier
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bölüm güzel ama böyle çatışma vs silah sahneleri artacaksan çıkarırsan sevinirim
@XanTier

Bölüm güzel ama böyle çatışma vs silah sahneleri artacaksan çıkarırsan sevinirim
@XanTier

Böyle sahneleri bazıları seviyor bazıları sevmiyor. Dengede tutmaya çalışıyorum ama bazen başka bi tarafa da kayabiliyor :😱

Böyle sahneleri bazıları seviyor bazıları sevmiyor. Dengede tutmaya çalışıyorum ama bazen başka bi tarafa da kayabiliyor :😱

Dizinin ben hariç tüm oyuncuları vadi fanı olduğu için seviyor ama bence (daha öncede söylemiştim ) dengelemelisin
Her bölümde sadece çatışma oluyor gibime geliyor

Dizinin ben hariç tüm oyuncuları vadi fanı olduğu için seviyor ama bence (daha öncede söylemiştim ) dengelemelisin
Her bölümde sadece çatışma oluyor gibime geliyor

Sadece Vadicilerden oluşan takipçilerim olsun istemiyorum. Herkes okusun dizimi

Ama ben ne kadar uğraşsam da herkes diziyi Vadi'ye benzetiiyo özellikle öyle olmasın diye çabalamama rağmen.

Ama sırf senin için çatışmaları azaltacağım.

Bundan sonra zaten çatışma az olacak. Senaryo kısmı daha etkileyici olacak. İnşallah.

Eğer dizini başkalarının okumasını istiyorsan başkalarını dizine transfer etmelisin

Bu arada illa onların söylemesine gerek yok. Yapımcı sensin senin teklif götürmen gerek 😉 Kimsenin reddeceğini sanmıyorum

Ben çok benzettim şahsen. Teşekkür ederim

İnşallah. Bekliyoruz yeni bölümü

Bir kaç teklif götürem bari

aga eğer çatışma sahneleri azalırsa beni çıkar seçimini yap yap almilayla yola devam edersin ya kardeşinle
bence almilayı çıkar al vadici kardeşlerimizi china abimiz legolas onur hızlı vs.

- - - Ekleme - - -

bu arada sen yeter ki adam iste ben istediğin kadar bulurum dizin rekorlar kırar gel güzel kardeşini dinle almila intihar etsin ve diziden çıksın

Senden başka ne yorum beklenirdi ki ?

beğenmeyen ölür arkadaşım kendine başka iş bul hadee

semer meselesi derken açık konuşalım biraz
bu arada çok alıngansın almila seni tanımasam nasıl tepki vereceğimi tahmin ederdin heralde şaka yaparken dipnot:bu bir şakadır diyelim bundan sonra

beğenmeyen ölür arkadaşım kendine başka iş bul hadee

Herkes kalabildiği sürece dizide kalacak
Seyircinin istediğini dinlemek zorundayım.

semer meselesi derken açık konuşalım biraz
bu arada çok alıngansın almila seni tanımasam nasıl tepki vereceğimi tahmin ederdin heralde şaka yaparken dipnot:bu bir şakadır diyelim bundan sonra

13 Gün kalınca stres oluyo üzgünüm

aga ben şaka yaptım merak etme
ama almila dedi diye aksiyon azalır aşk maşk artarsa beni öldürebilirsin çünkü okuyacağımı sanmam pek
ya da başkaları aşık olsun ben alayını öldüreyim psikopat bi karakter yap beni poyraz gibi

Ben de olacakmışım diğer bölümlerde, hadi hayırlısı

13 Gün kalınca stres oluyo üzgünüm

yanlış anlamazsan bişey söylicem çok abartıyon bu sınavı strese kendi kendini sokuyosun bu kadar büyütmeye gerek yok elbet bi yeri kazanırsın günleri sayıyon bi de ben sınav gününü son 3-4 gün öğrenmiştim