- Reaksiyon puanı
- 8,252
- Puanı
- 1,061
Sıcak gevrekler yavaş yavaş fırından çıkartılıyo
Fırından çıktı. Susamları döküyorum şimdi
Sıcak gevrekler yavaş yavaş fırından çıkartılıyo
Fırından çıktı. Susamları döküyorum şimdi
Bölüm güzel ama böyle çatışma vs silah sahneleri artacaksan çıkarırsan sevinirim@XanTier
Böyle sahneleri bazıları seviyor bazıları sevmiyor. Dengede tutmaya çalışıyorum ama bazen başka bi tarafa da kayabiliyor :😱
Dizinin ben hariç tüm oyuncuları vadi fanı olduğu için seviyor ama bence (daha öncede söylemiştim ) dengelemelisinHer bölümde sadece çatışma oluyor gibime geliyor
Sadece Vadicilerden oluşan takipçilerim olsun istemiyorum. Herkes okusun dizimi
Ama ben ne kadar uğraşsam da herkes diziyi Vadi'ye benzetiiyo özellikle öyle olmasın diye çabalamama rağmen.
Ama sırf senin için çatışmaları azaltacağım.
Bundan sonra zaten çatışma az olacak. Senaryo kısmı daha etkileyici olacak. İnşallah.
Eğer dizini başkalarının okumasını istiyorsan başkalarını dizine transfer etmelisin
Bu arada illa onların söylemesine gerek yok. Yapımcı sensin senin teklif götürmen gerek 😉 Kimsenin reddeceğini sanmıyorum
Ben çok benzettim şahsen. Teşekkür ederim
İnşallah. Bekliyoruz yeni bölümü
aga eğer çatışma sahneleri azalırsa beni çıkar seçimini yap yap almilayla yola devam edersin ya kardeşinlebence almilayı çıkar al vadici kardeşlerimizi china abimiz legolas onur hızlı vs.
- - - Ekleme - - -
bu arada sen yeter ki adam iste ben istediğin kadar bulurum dizin rekorlar kırar gel güzel kardeşini dinle almila intihar etsin ve diziden çıksın
aga eğer çatışma sahneleri azalırsa beni çıkar seçimini yap yap almilayla yola devam edersin ya kardeşinlebence almilayı çıkar al vadici kardeşlerimizi china abimiz legolas onur hızlı vs.
- - - Ekleme - - -
bu arada sen yeter ki adam iste ben istediğin kadar bulurum dizin rekorlar kırar gel güzel kardeşini dinle almila intihar etsin ve diziden çıksın
beğenmeyen ölür arkadaşım kendine başka iş bul hadee
semer meselesi derken açık konuşalım birazbu arada çok alıngansın almila seni tanımasam nasıl tepki vereceğimi tahmin ederdin heralde şaka yaparken dipnot:bu bir şakadır diyelim bundan sonra
13 Gün kalınca stres oluyo üzgünüm
Ben de olacakmışım diğer bölümlerde, hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?