Şah Mat | 7. Bölüm | 34rcp44 ve Takas'a Ne Olacak?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XanTier
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bölüm güzel ama böyle çatışma vs silah sahneleri artacaksan çıkarırsan sevinirim :) @XanTier

Böyle sahneleri bazıları seviyor bazıları sevmiyor. Dengede tutmaya çalışıyorum ama bazen başka bi tarafa da kayabiliyor :😱

Dizinin ben hariç tüm oyuncuları vadi fanı olduğu için seviyor ama bence (daha öncede söylemiştim ) dengelemelisin :) Her bölümde sadece çatışma oluyor gibime geliyor :)

Dizinin ben hariç tüm oyuncuları vadi fanı olduğu için seviyor ama bence (daha öncede söylemiştim ) dengelemelisin :) Her bölümde sadece çatışma oluyor gibime geliyor :)

Sadece Vadicilerden oluşan takipçilerim olsun istemiyorum. Herkes okusun dizimi :D

Ama ben ne kadar uğraşsam da herkes diziyi Vadi'ye benzetiiyo özellikle öyle olmasın diye çabalamama rağmen.

Ama sırf senin için çatışmaları azaltacağım. :X

Bundan sonra zaten çatışma az olacak. Senaryo kısmı daha etkileyici olacak. İnşallah.

Sadece Vadicilerden oluşan takipçilerim olsun istemiyorum. Herkes okusun dizimi :D

Ama ben ne kadar uğraşsam da herkes diziyi Vadi'ye benzetiiyo özellikle öyle olmasın diye çabalamama rağmen.

Ama sırf senin için çatışmaları azaltacağım. :X

Bundan sonra zaten çatışma az olacak. Senaryo kısmı daha etkileyici olacak. İnşallah.

Eğer dizini başkalarının okumasını istiyorsan başkalarını dizine transfer etmelisin :)
Bu arada illa onların söylemesine gerek yok. Yapımcı sensin senin teklif götürmen gerek 😉 Kimsenin reddeceğini sanmıyorum :)
Ben çok benzettim şahsen. Teşekkür ederim :)
İnşallah. Bekliyoruz yeni bölümü :)

Eğer dizini başkalarının okumasını istiyorsan başkalarını dizine transfer etmelisin :)
Bu arada illa onların söylemesine gerek yok. Yapımcı sensin senin teklif götürmen gerek 😉 Kimsenin reddeceğini sanmıyorum :)
Ben çok benzettim şahsen. Teşekkür ederim :)
İnşallah. Bekliyoruz yeni bölümü :)

Bir kaç teklif götürem bari :D :D

aga eğer çatışma sahneleri azalırsa beni çıkar seçimini yap yap almilayla yola devam edersin ya kardeşinle :D bence almilayı çıkar al vadici kardeşlerimizi china abimiz legolas onur hızlı vs.

- - - Ekleme - - -

bu arada sen yeter ki adam iste ben istediğin kadar bulurum dizin rekorlar kırar gel güzel kardeşini dinle almila intihar etsin ve diziden çıksın :kiki:

aga eğer çatışma sahneleri azalırsa beni çıkar seçimini yap yap almilayla yola devam edersin ya kardeşinle :D bence almilayı çıkar al vadici kardeşlerimizi china abimiz legolas onur hızlı vs.

- - - Ekleme - - -

bu arada sen yeter ki adam iste ben istediğin kadar bulurum dizin rekorlar kırar gel güzel kardeşini dinle almila intihar etsin ve diziden çıksın :kiki:

Senden başka ne yorum beklenirdi ki ?

beğenmeyen ölür arkadaşım kendine başka iş bul hadee :D

semer meselesi derken açık konuşalım biraz :D bu arada çok alıngansın almila seni tanımasam nasıl tepki vereceğimi tahmin ederdin heralde şaka yaparken dipnot:bu bir şakadır diyelim bundan sonra :kiki:

- - - Ekleme - - -

beğenmeyen ölür arkadaşım kendine başka iş bul hadee :D

Herkes kalabildiği sürece dizide kalacak :bağır: Seyircinin istediğini dinlemek zorundayım.

aga ben şaka yaptım merak etme :D ama almila dedi diye aksiyon azalır aşk maşk artarsa beni öldürebilirsin çünkü okuyacağımı sanmam pek :D ya da başkaları aşık olsun ben alayını öldüreyim psikopat bi karakter yap beni poyraz gibi :D

Ben de olacakmışım diğer bölümlerde, hadi hayırlısı :)

13 Gün kalınca stres oluyo üzgünüm :)

yanlış anlamazsan bişey söylicem çok abartıyon bu sınavı strese kendi kendini sokuyosun bu kadar büyütmeye gerek yok elbet bi yeri kazanırsın günleri sayıyon bi de ben sınav gününü son 3-4 gün öğrenmiştim :kiki: