Maskeli Fedai
Favori Üye
Kimhmm aga şimdi jeton düştü o kızın orda ne diceğini şimdi tahmin ettim
Kimhmm aga şimdi jeton düştü o kızın orda ne diceğini şimdi tahmin ettim
Ne diyecek? Ben de öğreniyim
Benim aklımda hiç bi şey yok. BiliyosunHer şey doğaçlama
Forumdash ondan 2li oynamasını istiyip 34rcp44 ü öldür dicek ama oda benden yani 34rcp44 den etkilendiği için kabul etmez
Aga ölüm ile yaşamı bitir istersen buna yüklen sende pana gibi duraksadın bu bölüm
- - - Ekleme - - -
Aga ölüm ile yaşamı bitir istersen buna yüklen sende pana gibi duraksadın bu bölüm
Çok klasik
abi bilerek klasikleri söylüyoruz şok olucağımız şeyleri söylesem bende yazardım demi
Sen daha iyisini yapabilirsinBiraz durgun oldu farkındayım
Her zaman daha iyisi yapabilirizSen daha iyisini yapabilirsin
E ben ters köşe yapacaktım. Hep sn bozdun
E ben ters köşe yapacaktım. Hep sn bozdun
Bu ne yaaa hacı
Hele bu ne???? Yapılan yorumlara göremi dizi yazıyonÖzgün senaryo nerde kaldı.Beni çok ucuz ve paçoz bi şekilde hain olarak göstermişssin.Limon acısına dayanamamiş adam hain olarak beni göstermişBu mu? Bari alkol dökseydinTuz bassaydınŞaka bi yana harbiden çok kolaya kaçılmış
- - - Ekleme - - -
Bu ne yaaa hacı
Hele bu ne???? Yapılan yorumlara göremi dizi yazıyonÖzgün senaryo nerde kaldı.Beni çok ucuz ve paçoz bi şekilde hain olarak göstermişssin.Limon acısına dayanamamiş adam hain olarak beni göstermişBu mu? Bari alkol dökseydinTuz bassaydınŞaka bi yana harbiden çok kolaya kaçılmış
Yoruma göre yapmıyorum. Zaten aklımdaydı tabiki.
Tuz kullanacaktım ama dün Vadi'de aynı yöntem kullanıldı diye çalıntı olmasın di şeyettim
Biraz kolaya mı kaçmış harbiden? :
O da aklıma geldi @Forumdash ama yapmadım. Neden yapmadım bilmiyorum
Şimdi dediğini yaparsam senin bu yorumunu değiştirmen gerekir. Çabuk değiştir
Yorumlara göre hareket etsem mi acaba?
- - - Ekleme - - -
Değiştiğine göre sorun yok
Harbiden alkol kullansaydım ya. Limonu nerden bulduysam
Bide baraka gibi bi yere saklanmişti dimiAklına o ortamda tinerci filan gelir tinerciden alkol uyuşturucu bişeyler gelir.Senin aklına mutfak malzemesi gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?