Şah Mat | 5. Bölüm | Arslan Bey'e Ne Olacak?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XanTier
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aga ölüm ile yaşamı bitir istersen buna yüklen sende pana gibi duraksadın bu bölüm

- - - Ekleme - - -

Aga ölüm ile yaşamı bitir istersen buna yüklen sende pana gibi duraksadın bu bölüm

- - - Ekleme - - -

:D Biraz durgun oldu farkındayım :D

Bu ne yaaa hacı:(

güzel olmuş :) ama olmadı panpa geçen bölümde hain @Forumdash dedim bak o çıktı biraz ter köşe yap :F

E ben ters köşe yapacaktım. Hep sn bozdun :bağır: :D

Hele bu ne???? Yapılan yorumlara göremi dizi yazıyon:( Özgün senaryo nerde kaldı.Beni çok ucuz ve paçoz bi şekilde hain olarak göstermişssin.Limon acısına dayanamamiş adam hain olarak beni göstermiş:bağır: Bu mu? Bari alkol dökseydin :F:F Tuz bassaydın:X Şaka bi yana harbiden çok kolaya kaçılmış:(

- - - Ekleme - - -

güzel olmuş :) ama olmadı panpa geçen bölümde hain @Forumdash dedim bak o çıktı biraz ter köşe yap :F

E ben ters köşe yapacaktım. Hep sn bozdun :bağır: :D

Hele bu ne???? Yapılan yorumlara göremi dizi yazıyon:( Özgün senaryo nerde kaldı.Beni çok ucuz ve paçoz bi şekilde hain olarak göstermişssin.Limon acısına dayanamamiş adam hain olarak beni göstermiş:bağır: Bu mu? Bari alkol dökseydin :F:F Tuz bassaydın:X Şaka bi yana harbiden çok kolaya kaçılmış:(

- - - Ekleme - - -

Yoruma göre yapmıyorum. Zaten aklımdaydı tabiki.

Tuz kullanacaktım ama dün Vadi'de aynı yöntem kullanıldı diye çalıntı olmasın di şeyettim :D

Biraz kolaya mı kaçmış harbiden? ::(

Yoruma göre yapmıyorum. Zaten aklımdaydı tabiki.

Tuz kullanacaktım ama dün Vadi'de aynı yöntem kullanıldı diye çalıntı olmasın di şeyettim :D

Biraz kolaya mı kaçmış harbiden? ::(

İşkence yoluyla beni hain yapman biraz kolaya kaçmak olmuş.Mesela bölümün ........(değiştirdim :X)

Son düzenleme:
O da aklıma geldi @Forumdash ama yapmadım. Neden yapmadım bilmiyorum :D

Şimdi dediğini yaparsam senin bu yorumunu değiştirmen gerekir. Çabuk değiştir :D

Yorumlara göre hareket etsem mi acaba? (b) :D

- - - Ekleme - - -

Değiştiğine göre sorun yok :D

Harbiden alkol kullansaydım ya. Limonu nerden bulduysam :F

Bide baraka gibi bi yere saklanmişti dimi :X Aklına o ortamda tinerci filan gelir tinerciden alkol uyuşturucu bişeyler gelir.Senin aklına mutfak malzemesi gelmiş:X

:F Yazarken hiç aklıma gelmiyo. Sonradan böyle olunca ilerde kullanmak istiyorum :D

Aslında okuduğunuz çoğu şey önceden yapmak isteyip yapamadığım şeyler :F