Şah Mat | 4. Bölüm | Forumdash'ın İstediği Şey Ne?

@Forumdash seni orçun k. dizisinde kullanıcam dizinin adındaki k dan nasıl bir rolün olacağını anlamışsındır

Emre forumdash böyle bi rolden sonra o rolü kaldıramaz

hatta dizide destereyi öldürüp kötü adamı forumdash yapacam forumdashın yerine dsen gelecen xantier

Ben çok hüzel oynarım o rolü

@Forumdash seni orçun k. dizisinde kullanıcam dizinin adındaki k dan nasıl bir rolün olacağını anlamışsındır

hatta dizide destereyi öldürüp kötü adamı forumdash yapacam forumdashın yerine dsen gelecen xantier

"K" yı anladımda Orçun ne alaka? Çay demledim içiyorum hala
@destereyi öldürecem kötü adam olacam @XanTier benim yerime geçecek? @destere öldüğüne göre @XanTier kimin panpası olacak?

Ben çok hüzel oynarım o rolü

Oğlum!!! ben @destere 'yi öldürüyosam sen anca mezar bekçiliğinde panpalık yaparsın
Rolum senindir o zaman

Böğün ya da yarın @Yakamoz-Asi

.. @WesTxCoasT sen ve @çocuklarduymasın çok yakında 😉

bişeyi unutuyosunuz bu dizinin başrolü benim hepinizi istediğim zaman(tabi senaristte isticek
) keserim

bişeyi unutuyosunuz bu dizinin başrolü benim hepinizi istediğim zaman(tabi senaristte isticek
) keserim

Sen başrolsün ama 2 bölümdür dizinin finaline @takas denk geliyo.
İsteyerek yaptığım bi şey söz konusu değil. Önceki bölümde olaya @Forumdash ın dahil olması için bölüm sonunda takas vardı. Bu bölümde de @Almila nın isteği üzerine diziye bi kız girdi o nedenle sen finalde olamadın

her zaman finalde benim olmam söz konusu değil zaten başkalarınında ön plana çıkması lazım

Önerilerimi dikkate aldığın için teşekkürler

Bugün ya da yarın. :frog:

Ya arkadaş. Yeni bölümde @34rcp44 @Arslan Bey e tuzla işkence edecekti. Aynısı Kara yaptı Vadi'de. Çalıntı gibi durur şimdi :cower: