Şah Mat | 4. Bölüm | Forumdash'ın İstediği Şey Ne?

@Forumdash seni orçun k. dizisinde kullanıcam dizinin adındaki k dan nasıl bir rolün olacağını anlamışsındır :F

Emre forumdash böyle bi rolden sonra o rolü kaldıramaz :F

hatta dizide destereyi öldürüp kötü adamı forumdash yapacam forumdashın yerine dsen gelecen xantier :F

@Forumdash seni orçun k. dizisinde kullanıcam dizinin adındaki k dan nasıl bir rolün olacağını anlamışsındır :F

hatta dizide destereyi öldürüp kötü adamı forumdash yapacam forumdashın yerine dsen gelecen xantier :F

"K" yı anladımda Orçun ne alaka? Çay demledim içiyorum hala :F:F @destereyi öldürecem kötü adam olacam @XanTier benim yerime geçecek? @destere öldüğüne göre @XanTier kimin panpası olacak? :X:X

Ben çok hüzel oynarım o rolü :d

Oğlum!!! ben @destere 'yi öldürüyosam sen anca mezar bekçiliğinde panpalık yaparsın :X Rolum senindir o zaman :X:X

.. @WesTxCoasT sen ve @çocuklarduymasın çok yakında 😉

bişeyi unutuyosunuz bu dizinin başrolü benim hepinizi istediğim zaman(tabi senaristte isticek :D) keserim :F

bişeyi unutuyosunuz bu dizinin başrolü benim hepinizi istediğim zaman(tabi senaristte isticek :D) keserim :F

Sen başrolsün ama 2 bölümdür dizinin finaline @takas denk geliyo. :D İsteyerek yaptığım bi şey söz konusu değil. Önceki bölümde olaya @Forumdash ın dahil olması için bölüm sonunda takas vardı. Bu bölümde de @Almila nın isteği üzerine diziye bi kız girdi o nedenle sen finalde olamadın
mshareketliifade177pn.gif

Sen başrolsün ama 2 bölümdür dizinin finaline @takas denk geliyo. :D İsteyerek yaptığım bi şey söz konusu değil. Önceki bölümde olaya @Forumdash ın dahil olması için bölüm sonunda takas vardı. Bu bölümde de @Almila nın isteği üzerine diziye bi kız girdi o nedenle sen finalde olamadın

her zaman finalde benim olmam söz konusu değil zaten başkalarınında ön plana çıkması lazım :D

Önerilerimi dikkate aldığın için teşekkürler :)

Ya arkadaş. Yeni bölümde @34rcp44 @Arslan Bey e tuzla işkence edecekti. Aynısı Kara yaptı Vadi'de. Çalıntı gibi durur şimdi :cower: