Şah Mat | 20. Bölüm

Şah Mat 20. Bölüm

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .

Anket 😕 Hala oylama sistemi mi var ya :bağır: Okuyorum ama oy vermiyorum. Birisi 5 vermiş(ben değilim) senin emeğine yazık.Saçma bence bu oy sistemi.Birisi kalkmiş diyor kardeşime 10 puan verecem.Ne 10'u ya:bağır: Bence ayrıl sistem.
Doğru :(
Zaten haftaya son.

Doğru :(
Zaten haftaya son.

Hacım sen bana okumazsan okuma diyip trip atmişsin ben okumuşum hatta soru bile sormusum:bağır: sana olan 10 puan sözüm vardi(hatırlarsan) o aklıma gelmişti kullanmiştim.Oy vermedi gözüküyorum şimdi(b) @darksaal oyumu eklebilirmisin lütfen:)

- - - Ekleme - - -

Verdim mi vermedim mi hayırlayamadım şimdi😕confused:

Hacım sen bana okumazsan okuma diyip trip atmişsin ben okumuşum hatta soru bile sormusum:bağır: sana olan 10 puan sözüm vardi(hatırlarsan) o aklıma gelmişti kullanmiştim.Oy vermedi gözüküyorum şimdi(b) @darksaal oyumu eklebilirmisin lütfen:)

- - - Ekleme - - -

Oy kullanmamışsın.

- - - Ekleme - - -

Ben direk oylardan baktığım için okumadın sandım :T:

Benim rolüm de baya azalmış final bölümüne 5 point vereceğim .s @XanTier benden sana güzel bir final hatırası olur :X