- Reaksiyon puanı
- 8,252
- Puanı
- 1,061
Anket 😕 Hala oylama sistemi mi var ya Okuyorum ama oy vermiyorum. Birisi 5 vermiş(ben değilim) senin emeğine yazık.Saçma bence bu oy sistemi.Birisi kalkmiş diyor kardeşime 10 puan verecem.Ne 10'u ya Bence ayrıl sistem.Anket kapandı @Forumdash. Okumazsan okuma
Doğru
Anket 😕 Hala oylama sistemi mi var ya Okuyorum ama oy vermiyorum. Birisi 5 vermiş(ben değilim) senin emeğine yazık.Saçma bence bu oy sistemi.Birisi kalkmiş diyor kardeşime 10 puan verecem.Ne 10'u ya Bence ayrıl sistem.
Doğru
Zaten haftaya son.
Hacım sen bana okumazsan okuma diyip trip atmişsin ben okumuşum hatta soru bile sormusum sana olan 10 puan sözüm vardi(hatırlarsan) o aklıma gelmişti kullanmiştim.Oy vermedi gözüküyorum şimdi @darksaal oyumu eklebilirmisin lütfen
- - - Ekleme - - -
Verdim mi vermedim mi hayırlayamadım şimdi😕confused:
Oy kullanmamışsın.
Hacım sen bana okumazsan okuma diyip trip atmişsin ben okumuşum hatta soru bile sormusum sana olan 10 puan sözüm vardi(hatırlarsan) o aklıma gelmişti kullanmiştim.Oy vermedi gözüküyorum şimdi @darksaal oyumu eklebilirmisin lütfen
- - - Ekleme - - -
Verdim mi vermedim mi hayırlayamadım şimdi😕confused:
10 versene mobildeymişim gibi yap panpa
10 versene mobildeymişim gibi yap panpa
Anket kapandı. Bi dahaki bölüme artık 😛
o zaman bana özel 20 puanlı anket açmalısın
Dizi tamam mı, devam mı? Final olacak dedikoduları vardı???
5 pointi kim verdi 😱
Napıyim yha dizideki rolüm giderek azalmisti.
Kararsızlık süreci sonucunda sezon finaline karar verdik
- - - Ekleme - - -
Atarlı cookies
Napıyim yha dizideki rolüm giderek azalmisti.
Herkes aynı atarı yapıyor arkadaş Birisi de puanla tehdit etmese n'olur? Kaç oldu sayamadım vallahiBenim rolüm de baya azalmış final bölümüne 5 point vereceğim .s @XanTier benden sana güzel bir final hatırası olur