Şah Mat | 18. Bölüm

Şah Mat 18. Bölüm

• 5

Oy: 0 0.0%
  • 6

• 7

• 8

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .

Cidden herkese bi şey dedim galiba ben :F Sonra hiç birinin yapamadım :F

Buna da söz veriyim mi? :F

Bence sen artık gönlünden geçeni yap sonra herkesin dediğini yapacağım diye dizin allak bullak olur. Ama birazcık duygu katsan yine de fena olmaz. :F

Moderatörün son düzenlenenleri:
oha 1.bölümden 18 e kadar mı okuyacak beni öldürün ama bunu yapmayın bana :kiki: ölüm gibi gelir be :D

- - - Ekleme - - -

olmaz diyorum aga uzatma lan :D

oha 1.bölümden 18 e kadar mı okuyacak beni öldürün ama bunu yapmayın bana :kiki: ölüm gibi gelir be :D

- - - Ekleme - - -

olmaz diyorum aga uzatma lan :D

Bi başladımı duramazsın. O derece yani :T:

Olum 18 bölüm bi şey mi? Ben @emreemreu'nun dizisini okudum baştan sona. Tam 82 bölüm :F
18 bölüm neymiş 82'nin yanında :D

oha sen nasıl bişeysin ya 82 bölüm yuhh :kiki: olm ben doğru düzgün kitap bile okuyamam ne dizisi ama senin dizin süper gerçekten okurken zevk veriyo :D

oha sen nasıl bişeysin ya 82 bölüm yuhh :kiki: olm ben doğru düzgün kitap bile okuyamam ne dizisi ama senin dizin süper gerçekten okurken zevk veriyo :D

Ben de hiç kitap okumam. En son 3 yıl önce okudum :F

Ama o dizi çok iyiydi ya. :D

ben de kitab okumam beaaa
görselliğe uyarlanan kitabları gözler izler daha haz duyarım 😛

oha nasıl üni kazandım olm sen :kiki: ben okuyorum bazen senin kadar durumum içler acısı değil :kiki:

Haha :F
10. sınıfta bir kitap okudum. O da zorla okudum. Annemin zoruyla :F
Lisede sürekli kitap okunurdu. Özeti hocaya verilirdi. Ben internetten indirmeye bil eüşenirdim. Özet çıkaran başkasından özet çıkarırdım :F Hahah :F

10. sınıftakini saymazsak temeli ilkokula kadar gidiyo :F

Üniyi kazandım çok rahat aga. Geçen sene biliyosun. Türkçe kazıktı. Ben sadece 6 yanlış yaptım 😎

Bi de kitap okumayan yapamaz diyolar :T: :F

ahahaha :kiki: aga sen baya tembelmişsin ya oha :kiki: güldüm baya ne adamsın :D

hikaye okumustum cok eskiden arkadaslar oda sayılıyor mu ??
hikayemin ismide.
tembel osmandı

ahahaha :kiki: aga sen baya tembelmişsin ya oha :kiki: güldüm baya ne adamsın :D

Off. Hem de ne tembel varya :F Sadece 12. sınfta çalıştım ben :D O da yarım yamalak :F

Tembel olduğum için hiç bi hoca benden bi şey beklemiyodu. İyi yeri kazandığımı duyunca hepsinin gözleri faltaşı gibi açılmıştı. Geometricinin o ifadesi hala aklımda :D

ulan aga ne adamsın ya :kiki: hikayelerin çok komik anlatta gülelim ya :D

böyle tembellik maceralarını anlat aga :kiki:
Bunu anlatmıştım ama belki görmemişsindir.

İlkokulda da hiç kitap okumazdım. Ben hiç kitap okumamışım ki isteğimle :D Neyse. 2-3 haftada bir cuma gün okuduğun kitabı anlatma günüydü. Ben de her cuma hocaya gidip "Hocam bu kitapta çok yabancı kelime var." diyodum. Hoca da kitabımı değiştiriyodu. Ertesi haftay kalıyodu. :F Bi keresinde kitabımı değiştirmedi. Çünkü önceden verdiği kitap Kırmızı Başlıklı Kız'dı :D Tahtay akalkmıştım. Bana bayağı bi tokat atmıştı :F :( :( Eli de bayağı ağırdı ha. Bayağı acımıştı o zaman :D