Şah Mat | 18. Bölüm

Şah Mat 18. Bölüm

• 5

Oy: 0 0.0%
  • 6

• 7

• 8

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .

XanTier

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,283
Puanı
1,061
mluxf.png

18. Bölüm

[TABLE="class: cms_table_outer_border, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]1-13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Başlamadan önce;
[TABLE="class: grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]----> ÖZET <----
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]34rcp44, Takas'la konuşurken Forumdash tarafından çağırılmıştı.
Yanağındaki dudak iziyle 34rcp44'ün karşısına çıkan Forumdash, 34rcp44'e Profesör 101 hakkında birkaç bilgi ve ardından biyografisini vermişti.
Almila Profesör 101'le Arslan Bey hakkında görüşmüştü.
34rcp44 Zeynep'e yarın onun yanıan geleceğine dair söz verdi.
Arslan Bey'in camdan attığı cookies'in üzerinden arabayla geçen 34rcp44 kaza yaptı ve arabası devrildi.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Okurken Dinlemek İçin Müzik!
2 Ekim 2032, Cumartesi, Hastane;
Tam kaza öncesinde olacakları izlemek için cama gelen ve ensesine vurulan cisimle bayıltılan Arslan Bey'i bayıltan kişi, Arslan Bey'i yavaşça yere bıraktı. Ardından kazanın sesini duyunca cama yöneldi.

34rcp44'ün arabası sol tarafı üzerine devrildi ve 50 metre sürüklendikten sonra durdu. 34rcp44 yaklaşık 15 saniye sonra kendine geldiğinde emniyet kemerini çözdü ve araba sol tarafa devrildiği için yukarda kalan sağ cama uzuanıp camı kırdı. Bir cam parçasını aldı ve nefesini tutup hava yastıklarını patlattı. Yaklaşık 1 dakia sonra hava yastıklarındaki hava sağ camdan dışarı çıktı ve 34rcp44 Porfesör 101'in biyografisini aramaya başladı arabada. Arabanın arka koltuğunun ardına düşen biyografiyi alıp sağ camdan dışarı çıktı.

Hastaneden olanları izleyen adam, 34rcp44'ü görünce maskesini çıkardı ve yüzü göründü. O kişi yatutarsa'ydı. Biraz sonra yatutarsa, Fks14'ü aradı.

Fks14: Alo?
yatutarsa: Boşa uğraşma. 34rcp44 burada.
Fks14: Orada mı?
yatutarsa: Evet.
Fks14: Yanlış istihbarat aldık demekki.
yatutarsa: Herneyse. Arslan Bey de burada. O elimde. 34rcp44 de yalnız. Kaza yaptı. Çabuk gel buraya.
Fks14: Tamam. Hastanedesin, değil mi?
yatutarsa: Evet.

Fks14 telefonu kapadı. Yanındaki 3 kişiyle birlikte hastaneye doğru yola çıktı.

2 Ekim 2032, Cumartesi, Amerika, New York, Profesör 101'in Laboratuvarı;
Profesör 101: Arslan Bey gelecek. yatutarsa ve Fks14'ü tanıyo musun? Onlar bana Arslan Bey ve 34rcp44'ü getirecekler. Ah, 34rcp44'ü bilmiyosun sen.
Almila: Biliyorum. 4'ünü de biliyorum.
Profesör 101: İyi.

2 Ekim 2032, Cumartesi, Hastane;
yatutarsa Fks14'ü beklerken 34rcp44 yoldan geçecek bir araba bekliyordu. Bir araba geldi ve 34rcp44 onu durdurdu. yatutarsa 34rcp44'in gitmemesi için ona ateş açtı. 34rcp44 hemen arabanın arkasına saklandı. Ama arabanın sahibi o panikle gazı kökleyip uzaklaştı. 34rcp44 yolun ortasında açıkta kalınca yatutarsa'nın silahından çıkan mermi arkadan sağ omzuna isabet etti ve yere düştü. yatutarsa koşarak 34rcp44'ün yanına gitmek için camdan ayrıldı. O sırada 34rcp44 Profesör 101'in hayatının yazılı olduğu 2 sayfa kağıdı dosyadan çıkardı. ARdından gömleğinin iki düğmesini açıp gömleğinin içine sakladı ve düğmeleri ilikledi. O sırada yatutarsa hastaneden çıkt ıve koşarak 34rcp44'ün yanına geldi. Fks14 de arabayla geldi ve hemen arabadan inip yanına geldi.

Fks14: N'oldu?
yatutarsa: Vurmak zorunda kaldım.
Fks14: Arslan Bey?
yatutarsa: Hastanede, içerde. Baygın.
Fks14: İyi, sen git onu getir.
yatutarsa: Tamam.

yatutarsa Arslan Bey'i getirdi. Fks14 de 34rcp44'ü arabaya bindirdi.

Fks14: Ben sürerim. Sen arkaya bin, 34rcp44'ün yarasını sar. Bize lazım.
yatutarsa: Tamam.

yatutarsa 34rcp44'ün yarasını sardı. Havaalanına gidip kalkış için bekleyen özel uçağa bindiler. 34rcp44 ve Arslan Bey'in elini ve ağzını bağlayıp koydular ve kapıyı kilitleyip uçağın eve benzeyen kısmına gidip keyif yapmaya başladılar.

2 Ekim 2032, Cumartesi;
çocuklarduymasın ve WesTxCoasT 34rcp44'ün gelmesini beklerken çocuklarduymasın'ın telefonu çaldı.

çocuklarduymasın: Alo?
Telefondaki Ses: Seniki geldi.
çocuklarduymasın: Tamam.

WexsTxCoasT: Kim o?

çocuklarduymasın cevap vermez ama WesTxCoasT çocuklarduymasın'ın bakışlarından olayı anlar.

WexsTxCoasT: Anlaşıldı. Tutamıyosun dimi kendini?
çocuklarduymasın: N'olur sanki idare etsen beni?
WexsTxCoasT: Lan olum.
çocuklarduymasın: Ya erkeğiz işte, anlasana. Erkeğiz, evli değiliz. Daha nabak?
WexsTxCoasT: Birgün başın yanacak bundan, demedi deme. Neyse. Hadi git bakalım.
çocuklarduymasın: Adamsın lan.
WexsTxCoasT: Hadi konuşma da git bir an önce gel.
çocuklarduymasın: Birgün seni de götürecem, görürsün.
WexsTxCoasT: Gitsene lan!

çocuklarduymasın koşar adımlarla uzaklaşır.

2 Ekim 2032, Cumartesi, Magix Masaj Salonu;
çocuklarduymasın Magix Masaj Salonu'na gelir. İçeri girer. Resepsiyonist hemen tanır ve onu direk odaya yönlendirir. Başka bir görevli çocuklarduymasın'ı odaya götürür.

Görevli: Birazdan gelecek.
çocuklarduymasın: Gelsin bakalım. Özledim onun o sihirli ellerini.
Görevli: (Gülerek) Sadece ellerini mi?
çocuklarduymasın: (Gülerek) Orasını karıştırma işte.

2 Ekim 2032, Cumartesi, Türkiye'den Amerika'ya Uçmakta Olan Profesör 101'in Özel Uçağı;
yatutarsa müzik eşliğinde kızlarla dans ederken Fks14 köşede film izlemektedir.
yatutarsa: (Fks14'ün yanına gidip) Gelsene
Fks14: (Kulaklığı çıkarıp) Ne?
yatutarsa: Ya bırak şunu. Gel katıl bize.

Fks14 cevap vermeden kulaklığı takar ve filmi izlemeye devam eder.

O sırada kilitli kapının ardında 34rcp44 elini çözmeyi başarır. Ayağını ve ağzını da çözer. Arslan Bey ise hala baygındır. Önce etrafına biraz bakınır. Ardından gömleğinin düğmesini açıp Profesör 101'in hayatının yazdığı kapıtları çıkarıp oturur.

34rcp44: Hadi bakalım Profesör 101. Seni tanımanın zamanı geldi de geçiyor bile.

Okumaya başlar:

"Lakabı Profesör 101. Asıl adı Metin Gezen. 3 Ekim 1977 doğumlu, 55 yaşında."

34rcp44: (Gülümseyerek) Hmm. Demek yarın doğum günün ha?

[TABLE="width: 600, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]Profesör 101 Geçmişte Hangi Önemli Olaylara İmza Attı?

34rcp44 ve Arslan Bey Kurtulacak mı?
yoksa
yatutarsa ve Fks14, Arslan Bey'i ve 34rcp44'ü Profesör 101'e Ulaştırabilecek mi?
-[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Yönetmen
XanTier

Yapımcı - Senaryo
XanTier

Cast
34rcp44
Profesör 101
Almila
Forumdash
Arslan Bey
yatutarsa
Fks14
WesTxCoasT
çocuklarduymasın
takas
batuhankaralar
Onur_35
cookies
Cem
Zeynep

Son düzenleme:
eline sağlık aga yine güzel bi bölüm olmuş ama geçen bölüm kadar değil bu arada takas nerelerdeydi hala annesinimi arıyo yoksa :D 10 points

Sonra okurum.yatutarsa yarasını sarida kaldı oraya kadar bile zor okudum kafam dağinik heralde 😕

Harf hataları hariç kusursuz bir bölüm olmuş. Ellerine sağlık. :)

10/10

Bu sefer yine baya ugrasmis.. iki bölüm öncede cok begenmistim ugras verince belli oluyor zaten. Tebrikler @XanTier reytingleri götürüyor :D

Gayet güzel bir bölüm olmuş 1 puanı da diyaloglardan kırdım onun harici enfes olmuş haftaya garanti 10 puanı vericem eline sağlık. @XanTier