Şafak Sezer'den Yeni Bir Dizi !

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Süreç Film tarafından atv için çekilecek olan dizide Şafak Sezer ve Oya Başar başrolde oynayacak.

Dizinin adı ise Hacı Yatmaz... Dizinin senaryosunu Kenan Kemal Erdem kalema alıyor.

Sit-com tarzındaki diziyi Derya Yaruç yönetecek.

Şafak Sezer, yedi göbekten beri lokumculuk yapan bir ailenin son temsilcisi oynuyor. Oya Başar, Şafak'ın kayınvalidesi rolünde...

Dizide vefat etmeden önce kayınpeder karısını, çocuklarını, torunlarını ve her şeyini Şafak Sezer'e amanet edecek. Büyük bir sorumluluk altında kalacak olan Sezer'e kayınvalide ise kök söktürecek...

safak_sezer_den.jpg

Bu dizide Türk Malı gibi olmaz umarım. Yine söylüyorum artık ben sit-com dan bıktım.

'Benim Annem Bir Melek' dizisi gibi birsey olucaktir büyük ihtimal.. ama beklemek lazim:)

Türk Malı gibi olabilir sonu maalesef... Başlamış ve başlayacak bütün komedi dizilerinin sonu aynı...

Yeni bir Türk malı olacağı belli dizinin isminden. Sitcomlar artık bana cazip gelmiyor. Geniş Aile ve Leyla ile Mecnun gibi diziler daha güzel ve komik.

Son düzenleme:
Oya Basar 'Yaz Kizim' ile ekrana dönecek diyorlari ama iptal olmus o proje galiba..

Sit com' ların dönemi bitti, komedi dizileri bitti bitecek. Koskoca yapım şirketleri bunu nasıl göremiyor?